Първо да ви честитя празниците и да ви пожелая много положителни емоции през новата година. Все хубави неща да ви се случват!!! И мнооого здраве и пари. Другото ще си го купите

Въпрса ми е следния. С брат ми искахме да отидем на гости на вуйчо ни, който естествено живее в Канада и то повече от 15-17 г.за празниците, но нещата малко се оплетоха...
Та получихме покани, подадохме необходимите документи тук и ни казаха на 29. 12. 2004 да отидем при тях и те ще ни кажат дали ще трябва да ходим на интервю. Оказа се че от 30 души 5 са на интервю и двама сме аз и брат ми.Трябва да ходим до Романия, а незнаем доти къде е посолството! Аз съм студент, а той е докторант. Искаме да отидем на гости за 2-3 седмици, че не сме го виждали от много време. Той няма време да дойде...
Въпроса ми е дали знаете как ще протече интервюто. На някой дали му се е налагало да ходи на такова интервю, и какво точно представлява.И двамата си говорим "свободно" английски. Абе оправя ме се... но все пак ако знаете нещо, моля ви пишете. Ще ни е от полза!!!
Извинявам се предварително, ако темата не е за тук, но наистина незнам към кого да се обърна и къде да пиша. Мисля че тук ще има добри хора, които да ми помогнат. И ако темата не е за тук, нека някой модератор да я изтрие.Още веднъж ви благодаря!!!!
Чао