Нещо с колата - до вратата..., че съм си едно мързеливо Торнадо...вече...
Хайде отново на среща гореща в ПЛОВДИВ/17.01/
- drifter
- Обратна връзка:
tornado, аз пък мислех че на Иван Вазов ще ходим. Срамота
Ние в групата 'в разцвета на силите си' може да сме на възраст ама не се даваме 
А то само за яденето и пиенето за къв дявол да ходим на балкана
Вярно че на чист въздух по- добре се яде, ама ....

А то само за яденето и пиенето за къв дявол да ходим на балкана
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Видя ли ся къв съм тежкар....drifter написа:tornado, аз пък мислех че на Иван Вазов ще ходим. СрамотаНие в групата 'в разцвета на силите си' може да сме на възраст ама не се даваме
А то само за яденето и пиенето за къв дявол да ходим на балканаВярно че на чист въздух по- добре се яде, ама ....
![]()
Виж кво, с жената ще си паднете идеално...тя навремето си беше баирбудала...катерете колкото си щете...
Я ми кажи мъжкия drifter не е ли от мойта партия...-докато вие мазохистничите, ние да си пием ракията вече пред камината в хижата и да се обзалагаме ще пристигнете ли
-
Linko
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
drifter, виж колко послушен модератор съм само.
Профила си ми беше такъв от доста време, ама досега на никой не му правеше впечатление.
Ей, аз мислех, че под светлините на прожекторите ще изляза, а то...под микроскопа.
А как се виждам в моята нова роля, съм го казал тук.
Ей, аз мислех, че под светлините на прожекторите ще изляза, а то...под микроскопа.
А как се виждам в моята нова роля, съм го казал тук.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
drifter, одеве Енергото ми прецака великата мисъл дето щях да ти святкам.../ама да знаете нещо съм позабравил времената, когато имаше режим на тока...и много съм се изнежил...сакън да не ми го спрат ...кво си въобразявам, че съм в Европата ли?!?!?... :dent: /
Та по същество...
Аз съм си решил проблема...-жената шъ работи, а аз ще гледам децата и ще ходя с младите майки по кафенета и градинки...
Какво ще кажеш?!?....

Та по същество...
Аз съм си решил проблема...-жената шъ работи, а аз ще гледам децата и ще ходя с младите майки по кафенета и градинки...
Какво ще кажеш?!?....
- drifter
- Обратна връзка:
Хитро 
Знаех си аз, че накрая жените опират пешкира
Добре сте си вие с малките деца
За параван за запознанства ги използвате 
Ама ако се наложи някъде да мръднете (я на хижа, я на форумска среща) на кого ще ги оставите
В Канада казват баби нямало, а и детегледачки трудно се намирали
Знаех си аз, че накрая жените опират пешкира
Добре сте си вие с малките деца
Ама ако се наложи някъде да мръднете (я на хижа, я на форумска среща) на кого ще ги оставите
В Канада казват баби нямало, а и детегледачки трудно се намирали
All we have to decide is what to do with the time that is given us.