Linko, честито за модераторстването Ама що така - минахте вие към богоизбраните и веднага изчезнахте от списъка на тези дето се показват, че са on-line Това да не е някакво изискване модераторите - скрити от тълпата
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
tornado, аз пък мислех че на Иван Вазов ще ходим. Срамота Ние в групата 'в разцвета на силите си' може да сме на възраст ама не се даваме
А то само за яденето и пиенето за къв дявол да ходим на балкана Вярно че на чист въздух по- добре се яде, ама ....
drifter написа:tornado, аз пък мислех че на Иван Вазов ще ходим. Срамота Ние в групата 'в разцвета на силите си' може да сме на възраст ама не се даваме
А то само за яденето и пиенето за къв дявол да ходим на балкана Вярно че на чист въздух по- добре се яде, ама ....
Видя ли ся къв съм тежкар....
Виж кво, с жената ще си паднете идеално...тя навремето си беше баирбудала...катерете колкото си щете...
Я ми кажи мъжкия drifter не е ли от мойта партия...-докато вие мазохистничите, ние да си пием ракията вече пред камината в хижата и да се обзалагаме ще пристигнете ли тази вечер или не...:beer2:
drifter, виж колко послушен модератор съм само. Профила си ми беше такъв от доста време, ама досега на никой не му правеше впечатление.
Ей, аз мислех, че под светлините на прожекторите ще изляза, а то...под микроскопа.
А как се виждам в моята нова роля, съм го казал тук.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
А и между другото...тя жената е от тия дето "черен гологан не се губи..."...
Само дето е малко зиморничава, та незнам кво шъ я прявя в Канада ...
Дали да не взема да я сменя доде е време...
drifter, одеве Енергото ми прецака великата мисъл дето щях да ти святкам.../ама да знаете нещо съм позабравил времената, когато имаше режим на тока...и много съм се изнежил...сакън да не ми го спрат ...кво си въобразявам, че съм в Европата ли?!?!?... :dent: /
Та по същество...
Аз съм си решил проблема...-жената шъ работи, а аз ще гледам децата и ще ходя с младите майки по кафенета и градинки...
Какво ще кажеш?!?....
Хитро
Знаех си аз, че накрая жените опират пешкира
Добре сте си вие с малките деца За параван за запознанства ги използвате
Ама ако се наложи някъде да мръднете (я на хижа, я на форумска среща) на кого ще ги оставите
В Канада казват баби нямало, а и детегледачки трудно се намирали