Големото чеканье, или Как я минах те(р)орията

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Re: Големото чеканье, или Как я минах те(р)орията

Мнение от ssttoo »

за бп_де:
ssttoo написа: Листовките са три части:
- общи положения. Трябва да отговорите вярно на 12 въпроса от 16. В момента, в който това се случи, програмата продължава към следващата категория, демек не те занимава с 4 излишни въпроса, когато е ясно, че си минал тая част.
- знаци - 12 от 16
- специализация клас 5. Демек конкретни неща за леката кола като такава и нейното участие в уличното движение. Все пак си на изпит за кола, а не за камион. Въпроси 24 от 32. Тук на един въпрос се окаках (това веднага си проличава), та се наложи да ми зададат и 25 въпрос.
16+16+32 въпроса
Има само по 1 верен отговор.

Г_Роси:
с голяма опасност да те излъжа, щото не помня, а и диска не е у мен в момнета: Auto Evaluateur. Много е вехто - поне на 10 години.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Браво Дино!
Да ти кажа честно, тайничко се надявах да се включиш, защото много те бива да обясняваш компютърните работи. :beer2:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Благодаря!
:wave2: Докато се усмихнах и AUTOEVAL.ZIP беше на моето РС !!!
Аватар
vladi

Re: Мдаааа, явно не сте обърнали внимание...

Мнение от vladi »

Dino написа:Още през януари тази година предложих съдействиеотносно този прословут диск с литовки, няколко човека ми писаха и им го изпратих. Не получих отрицателни отзиви - надявам се да им е бил от помощ.
Сега пак предлагам да помогна - вижте тук.

Ако имате коментари по същество, моля, пишете в тази тема.

Даниел
Merci Dino, shte go probvem dovechera
Заключено