Абе, според мен беше повече от половината...
Следващият път ще си водим и компания, така че дай направо да резервираме цялото!!
...И Мила...като гледам колко бъдещи потенциални квартиранти имаш... направо да ти завиди човек за бизнеса дето си го наумила -шъ процъфти да знаеш!!!
А иначе, идеята си е супер! Много ми хареса, а колко е рентабилна такава дейност е друг въпрос. Само не се знае ще стане ли в необозримото бъдеще... Ами, хайде да поработим заедно за нейното осъществяване, какво ще кажете?
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
От мен нямаш дерт...
Нали знаеш, че си имам и едно строително образование...
Няма значение дали ще го признаят онези...важното е познанията да свършат работа!
Може да си спретнем една строителна компанийка...
Zdravejte, az sum nova tuk i oshte ne sum naiasno s mnogo neshta, zatova shte mi bude interesno da dojda na tova subirane v Plovdiv, nadiavam se da moze vseki zelaesh da otide, shte se radvam da se zapoznaem
Ata ot Plovdiv
Сашо, ти не спиш ли бе 4овек? Ами то хубаво да се попреберат малко тия хорица да ги видят туй рода, туй приятели, та дано и ни удостоят с присъствието си на срещата в понеделниците, белким си побъбрим със стъпили, па и пожилели що годе вече на канадска земя имигранти