Хайде отново на среща гореща в ПЛОВДИВ/17.01/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

Хайде отново на среща гореща в ПЛОВДИВ/17.01/

Мнение от eva-vet-eva »

На 17.01-понеделник-"Вестра"-та вече си я знаете.От 19.30ч.Ако някой не я знае-да пита.
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Предлагам да резервираме половината заведение :lol:, така и така го заемаме вече 8)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Абе, според мен беше повече от половината...
Следващият път ще си водим и компания, така че дай направо да резервираме цялото!! :lol: :lol:
...И Мила...като гледам колко бъдещи потенциални квартиранти имаш... направо да ти завиди човек за бизнеса дето си го наумила :lol: -шъ процъфти да знаеш!!! :lol: :lol:
Изображение
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

tornado, трябва да си призная, че това беше моя идея. На мен ми хареса и просто я подкрепям... :lol: Друг е въпроса колко процента е осъществима :cry: :roll:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Печатна грешка - не беше моя идея...!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

А иначе, идеята си е супер! :D Много ми хареса, а колко е рентабилна такава дейност е друг въпрос. Само не се знае ще стане ли в необозримото бъдеще... :roll: Ами, хайде да поработим заедно за нейното осъществяване, какво ще кажете? :)
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

От мен нямаш дерт...
Нали знаеш, че си имам и едно строително образование...
Няма значение дали ще го признаят онези...важното е познанията да свършат работа!
Може да си спретнем една строителна компанийка... :D
Изображение
Atina78
Обратна връзка:

Мнение от Atina78 »

:wave2: Zdravejte, az sum nova tuk i oshte ne sum naiasno s mnogo neshta, zatova shte mi bude interesno da dojda na tova subirane v Plovdiv, nadiavam se da moze vseki zelaesh da otide, shte se radvam da se zapoznaem
Ata ot Plovdiv :thumbsup:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Никого не сме върнали досега :D Заведението се намира на ул."Булаир"26.Ще те чакаме и ще помагаме кой с каквото може.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

ХА ДОБРЕ ДОШЛА !!!!!

Казах ли ви аз, че трябва да ангажираме цялото заведение?!?.... :wink: :beer: :beer:
Изображение
compaq

Мнение от compaq »

Кат гледам до края на лятото голяма част от групичката ни ще се "изпари" изведнъж телепортирайки се :D към Канада...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

compaq написа:Кат гледам до края на лятото голяма част от групичката ни ще се "изпари" изведнъж телепортирайки се :D към Канада...
eee, може и да се увеличи с прибиращи се от Канада :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
compaq

Мнение от compaq »

Сашо, ти не спиш ли бе 4овек? Ами то хубаво да се попреберат малко тия хорица да ги видят туй рода, туй приятели, та дано и ни удостоят с присъствието си на срещата в понеделниците, белким си побъбрим със стъпили, па и пожилели що годе вече на канадска земя имигранти :D
compaq

Мнение от compaq »

опс, не пожилели, а поживели...
Atina78
Обратна връзка:

Мнение от Atina78 »

:wave2: Zdravejte otnovo, radvam se 4e priemate novi hora v grupata....ne znam to4no kakvo pravite na tezi sreshti, no e vreme da razbera :lol:
do ponedelnik
Заключено