Lub0 написа:Извинете за глупавия въпрос, обаче какво е "Бизнес Поща"? Явно отдавна не съм ходил в СЗ, защото запарви път чувам за БП...
Това е популярно седмично издание, тоест вектник, в който обикновено се публикуват обяви за работа, за майстори зидари, коли на старо и всичко от което има нужда един заралия
Честно да ти кажа, все се мъча да си спомня ама не мога, последнте ми спомени са свързани с много пиене с ламята (тогава той беше в разгара на бизнеса с лагерчетата) и с другите да не им споменавам тука имената... много отдавна ще да е било... старост нерадост... ще ти званна тия дни да се видим weekend-a...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Lub0 написа:Честно да ти кажа, все се мъча да си спомня ама не мога, последнте ми спомени са свързани с много пиене с ламята (тогава той беше в разгара на бизнеса с лагерчетата) и с другите да не им споменавам тука имената... много отдавна ще да е било... старост нерадост... ще ти званна тия дни да се видим weekend-a...
В стара всичко си е същото, само дето едни шахматисти се мотаят из центъра.
Какви шахматисти???
Не знам дали за тези шахматисти става въпрос в момента, но като мноооооооооого стара заралийка да кажа, че първо в градската градинка на Ст-Загора видях нарисувани шахматни дъски и фигури, големи почти колкото сина ми.....не знам дали са плагиатствали от там, но сега тази чудесия, макар и в по-малък мащаб се появи и в градинката на "Седмочисленици" в София.
Наздраве съграждани!!!Пейнете по една "Загорка" и за нас!!!
Я-а-а-а колко земляци имало във форума. Поздрави на всички старозагорци и много късмет, че без него сме за никъде. В Монреал няма да ви липсват единствено перпендикулярните улици, липи има тук там но дали миришат все още не мога да кажа. Със сигурност липсва обаче познатата бира.
Find Zagorka in your local SAQ: Please ask for CSPC code +634543 Zagorka Special Beer or for code +634535 Gold Premium Beer whenever you shop at the SAQ, anywhere in Quebec
Загорка в SAQ: Попитайте за CSPC код +634543 Zagorka Special Beer или код +634535 Gold Premium Beer когато пазарувате в магазините на SAQ, Навсякъде в Квебек
Lipite pretsuftqha, Biznes posta tsufti, a ve4e ima 1,5 l butilki Zagorka.
tova sa novinite ot St. Z. 4estit vi praznik na grada sus zakusnenie., izturvahte lulkite, skupite kebab4eta i zaharniq pamuk prodavan ot edin kosmat tsiganin
A,stiga,be!
Dobre che se otvori trakuv laf ta da se "prebroim" zaraliite!
Ami to mai sme bolshinstvo vuv foruma ,kato gledam.Sugurno e zaradi silnite frankofonski tradicii v grada.
Znachi ako napravim partiia moge i da sme bolshinstvo i v parlamenta
Pozdravi na vsichki zaralii!!! /Zagorka/
Пийте и по няколко Загорки за мен!
Ще се съберем в Канада!
:beer2:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!