Стара Загора на гарата

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Lub0 написа:Извинете за глупавия въпрос, обаче какво е "Бизнес Поща"? Явно отдавна не съм ходил в СЗ, защото запарви път чувам за БП...
Това е популярно седмично издание, тоест вектник, в който обикновено се публикуват обяви за работа, за майстори зидари, коли на старо и всичко от което има нужда един заралия :)

Ти верно от кога не си бил в града на поетите?
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Честно да ти кажа, все се мъча да си спомня ама не мога, последнте ми спомени са свързани с много пиене с ламята (тогава той беше в разгара на бизнеса с лагерчетата) и с другите да не им споменавам тука имената... много отдавна ще да е било... старост нерадост... ще ти званна тия дни да се видим weekend-a...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Lub0 написа:Честно да ти кажа, все се мъча да си спомня ама не мога, последнте ми спомени са свързани с много пиене с ламята (тогава той беше в разгара на бизнеса с лагерчетата) и с другите да не им споменавам тука имената... много отдавна ще да е било... старост нерадост... ще ти званна тия дни да се видим weekend-a...
ОК и аз ще те търся към края на седмицата...
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Maria написа:
В стара всичко си е същото, само дето едни шахматисти се мотаят из центъра.
Какви шахматисти??? :shock:
Не знам дали за тези шахматисти става въпрос в момента, но като мноооооооооого стара заралийка да кажа, че първо в градската градинка на Ст-Загора видях нарисувани шахматни дъски и фигури, големи почти колкото сина ми.....не знам дали са плагиатствали от там, но сега тази чудесия, макар и в по-малък мащаб се появи и в градинката на "Седмочисленици" в София.

Наздраве съграждани!!!Пейнете по една :beer: "Загорка" и за нас!!!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ama to na was tam wi e po-lesno (po-ewtino :wink: )

E, to kato gledam i sagrajdanite tuk dobre se oprawiat, towa za po-lesnoto maj samo za nazi tuka se otnasia :cry:
Обичам да преча
anitsa

Мнение от anitsa »

Я-а-а-а колко земляци имало във форума. Поздрави на всички старозагорци и много късмет, че без него сме за никъде. В Монреал няма да ви липсват единствено перпендикулярните улици, липи има тук там но дали миришат все още не мога да кажа. Със сигурност липсва обаче познатата бира. :beer: :beer: :beer:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

В Монреал има Загорка , но е по- скъпичка отколкото в България
http://www.bgmontreal.org/html/bg/phtp.php?ad=6

Find Zagorka in your local SAQ: Please ask for CSPC code +634543 Zagorka Special Beer or for code +634535 Gold Premium Beer whenever you shop at the SAQ, anywhere in Quebec

Загорка в SAQ: Попитайте за CSPC код +634543 Zagorka Special Beer или код +634535 Gold Premium Beer когато пазарувате в магазините на SAQ, Навсякъде в Квебек
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

I tuk ima lipi, ama ne miri6at.
Prawi ulici pri nas niama, no ne mi i lipswat osobeno. Lipswat mi poznatite fizionomii, koito sre6tah kraj Werea :cry:
Обичам да преча
Tanya

Мнение от Tanya »

Lipite pretsuftqha, Biznes posta tsufti, a ve4e ima 1,5 l butilki Zagorka.
tova sa novinite ot St. Z. 4estit vi praznik na grada sus zakusnenie., izturvahte lulkite, skupite kebab4eta i zaharniq pamuk prodavan ot edin kosmat tsiganin
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Edin iztarkan vic po powod kebap4etata:

Stara gena wliza w mesarski magazin i pita:
- Priasna li e kajmata?
Kasapinat otgowaria:
- Ma razbira se. Dow4era lae6e!

Kak biaha fojerwerkite? A koncerta? Samo Toni Dimitrowa li wi ma4i ili ima6e i drugi?
Обичам да преча
alexa

Мнение от alexa »

A,stiga,be!
Dobre che se otvori trakuv laf ta da se "prebroim" zaraliite! :D
Ami to mai sme bolshinstvo vuv foruma ,kato gledam.Sugurno e zaradi silnite frankofonski tradicii v grada.
Znachi ako napravim partiia moge i da sme bolshinstvo i v parlamenta :lol: :lol: :lol:
Pozdravi na vsichki zaralii!!!
:beer: :beer: :beer: /Zagorka/

p.p.tova poslednoto ne e platena reklama
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Пийте и по няколко Загорки за мен!
Ще се съберем в Канада!
:beer2:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено