help
help
Привет на всички БЪЛГАРИ живеещи в Канада!!!! Много се надявам и аз някой ден да стана част от вас!! Благодарение на Вашия прекрасен Форум,аз научих много за Вашите (Нашите) трудности при заминаване- то Ви,неволите,както и начините по които сте ги преодоляли.Прочет- ох за хубавите и не до там приятните неща за живота Ви в прекрасна- Канада! Аз също съм тръгнал по Ващия не лек път и искрено се над- вам да ми помогнете,както с Вашите съвети и отговори,така и с Ваши- те напътствия! Предварително Ви благодаря,че сте отделили от Вашето цено време за мен и за Вашата отзивчивост!!!Аз съм съвсем в началото и първите стъпки ми са ясни,но все пак искам да задам един въпрос. Мога ли вместо банкова референция,да представя данъчна оценка на недвижим имот(моя собсвеност),която да декларирам,че ще продам при заминаването ми? Приблизителна стойност на имота-30-35хил. евро.
- Дякон Игнатий
Да, ама когато му дойде времето да заминаваш не го продавай ами вземи заем или го ипотекирай.Да не забравяме ,че живота е като махало на часовник-един път насам един натам.Заем или ипотека от Канада се връщат по -лесно а и ще си имаш имот в Бг-то с постоянно повишаваща се цена. 

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
help
Обади ми се непременно току що разбрах нещо важно за теб или прочети темата от първа стр. "Прочети преди да питаш тук - раздел статии " - Голяма изненада незнам дали ще е за добро или за лошо дано да е за добро
обади се ако искаш.
Ралица

Ралица
- Дякон Игнатий
И аз това те съветвам...Нищо не се знае...ignat dikovsky написа:Да, ама когато му дойде времето да заминаваш не го продавай ами вземи заем или го ипотекирай.Да не забравяме ,че живота е като махало на часовник-един път насам един натам.Заем или ипотека от Канада се връщат по -лесно а и ще си имаш имот в Бг-то с постоянно повишаваща се цена.