help

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dgeami

help

Мнение от dgeami »

Привет на всички БЪЛГАРИ живеещи в Канада!!!! Много се надявам и аз някой ден да стана част от вас!! Благодарение на Вашия прекрасен Форум,аз научих много за Вашите (Нашите) трудности при заминаване- то Ви,неволите,както и начините по които сте ги преодоляли.Прочет- ох за хубавите и не до там приятните неща за живота Ви в прекрасна- Канада! Аз също съм тръгнал по Ващия не лек път и искрено се над- вам да ми помогнете,както с Вашите съвети и отговори,така и с Ваши- те напътствия! Предварително Ви благодаря,че сте отделили от Вашето цено време за мен и за Вашата отзивчивост!!!Аз съм съвсем в началото и първите стъпки ми са ясни,но все пак искам да задам един въпрос. Мога ли вместо банкова референция,да представя данъчна оценка на недвижим имот(моя собсвеност),която да декларирам,че ще продам при заминаването ми? Приблизителна стойност на имота-30-35хил. евро.
Aries

Мнение от Aries »

Да.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

100% DA, mojesh
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Да, ама когато му дойде времето да заминаваш не го продавай ами вземи заем или го ипотекирай.Да не забравяме ,че живота е като махало на часовник-един път насам един натам.Заем или ипотека от Канада се връщат по -лесно а и ще си имаш имот в Бг-то с постоянно повишаваща се цена. :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
dgeami

help

Мнение от dgeami »

Обади ми се непременно току що разбрах нещо важно за теб или прочети темата от първа стр. "Прочети преди да питаш тук - раздел статии " - Голяма изненада незнам дали ще е за добро или за лошо дано да е за добро :lol: обади се ако искаш.
Ралица
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Кой да се обади??
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

ignat dikovsky написа:Да, ама когато му дойде времето да заминаваш не го продавай ами вземи заем или го ипотекирай.Да не забравяме ,че живота е като махало на часовник-един път насам един натам.Заем или ипотека от Канада се връщат по -лесно а и ще си имаш имот в Бг-то с постоянно повишаваща се цена. :wink:
И аз това те съветвам...Нищо не се знае...
Изображение
Заключено