vapros kam razvedenite minali etapa za vizi
vapros kam razvedenite minali etapa za vizi
Zdraveyte na vsicki.Imam sledniya vapros.I az i zena mi imame po edin razvod.V dokumentite polucheni zaedno sas sertificatite pishe:" Le certificat ORIGINAL de divorce et sa traduction certifiee".V instructiite ot oficialniya site na canada pishe "certificats de divorce definitif". Vaprosa mi e sledniya: Tryabva li da izprastham originalite na resheniyata za razvod ili da im pravya notarialno zavereni kopiya?. Iskam da polucha tocna info ot sluchai kato moya, zasthoto minalata godina na moi priyatel mu varnaha nyakakvi originali i mu poiskaha kserokopiyata, da ama ne beshe za razvod. Spored mene taka kakto e napisano i na dvete mesta stava vapros za originalite, na mene licno ne mi tryabvat ,ama, ako gi poiskat za nestho si v Kanada? Blagodarya predvaritelno i kasmet na vsicki!
Аз имам подобен случай и им изпратих фотокопие на документа за развод, но от Букурещ ми поискаха "оригинала", когато ни изпратиха писмото за медицинските.
Мисля, че този документ едва ли после ще ви трябва някъде, но винаги можете да си извадите дубликат от съда... между другото, ако внимателно си погледнете документите за развод ще видите, ча на тях пише дубликат, оригиналите се пазят в съда, защото няма как и на двете страни да дадат оригинал...
Мисля, че този документ едва ли после ще ви трябва някъде, но винаги можете да си извадите дубликат от съда... между другото, ако внимателно си погледнете документите за развод ще видите, ча на тях пише дубликат, оригиналите се пазят в съда, защото няма как и на двете страни да дадат оригинал...