Разстроена съм!!!!Не физически
Разстроена съм
- Alabama
- Обратна връзка:
Разстроена съм
Здрасти отново на всички.
На 8.12 имаше информационна среща за Квебек в Бургас с един другар,който,в интерес на истината, беше изключително подробен и ясен. Обаче нещото,което ме притесни е факта,че моите 17 !!!! години обучение май по канадските стандарти в никакъв случай не са 17, ами по-малко. Та значи, пуснах аз един огнен и-мейл до Виена, за да ми кажат ,аджеба, на колко точно години обучение отговарям , но засега нямам никакъв отговор. И дали ,м.....а му, 11 години средно и 6 висше няма да са недостатъчни в крайна сметка. 
- DrJack
- Обратна връзка:
Vish v www.mcgill.ca
Bqha mi kazali 4e priznavat nqkoi magistratyri samo ne znam dali ima tyrizym v McGill
...
Bqha mi kazali 4e priznavat nqkoi magistratyri samo ne znam dali ima tyrizym v McGill
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Разстроена съм
Taka e - svalqt s edna stepen. Tova mejdu drugoto e diskutirano mnogo puti vuv foruma.Alabama написа:Здрасти отново на всички.
Разстроена съм!!!!Не физическиНа 8.12 имаше информационна среща за Квебек в Бургас с един другар,който,в интерес на истината, беше изключително подробен и ясен. Обаче нещото,което ме притесни е факта,че моите 17 !!!! години обучение май по канадските стандарти в никакъв случай не са 17, ами по-малко. Та значи, пуснах аз един огнен и-мейл до Виена, за да ми кажат ,аджеба, на колко точно години обучение отговарям , но засега нямам никакъв отговор. И дали ,м.....а му, 11 години средно и 6 висше няма да са недостатъчни в крайна сметка.
- estoyanova
- Обратна връзка:
-
ronni
- Обратна връзка:
Алабама, същото казаха и на презентацията в София, през октомври - общо взето останах с впечатлението че трябва да си на 25, космонавт плюс още нещо като образование, да знаеш префектно френски и да имаш > 5 години стаж...
но не се шашкай .. аз си бях подала документите вече и си ги бях сметнала годините както аз си знам, може и да не ми признават магистърската ама съм си ги изучила тези n бр години, така че ...
нямаше реакция от страна на Виена и съм удобрена за интервю ..
така че споко по отношение на това..
но не се шашкай .. аз си бях подала документите вече и си ги бях сметнала годините както аз си знам, може и да не ми признават магистърската ама съм си ги изучила тези n бр години, така че ...
нямаше реакция от страна на Виена и съм удобрена за интервю ..
така че споко по отношение на това..
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854