Разстроена съм

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Разстроена съм

Мнение от Alabama »

Здрасти отново на всички.
Разстроена съм!!!!Не физически :oops: На 8.12 имаше информационна среща за Квебек в Бургас с един другар,който,в интерес на истината, беше изключително подробен и ясен. Обаче нещото,което ме притесни е факта,че моите 17 !!!! години обучение май по канадските стандарти в никакъв случай не са 17, ами по-малко. Та значи, пуснах аз един огнен и-мейл до Виена, за да ми кажат ,аджеба, на колко точно години обучение отговарям , но засега нямам никакъв отговор. И дали ,м.....а му, 11 години средно и 6 висше няма да са недостатъчни в крайна сметка. :(
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

6 visshe?Kakvo si u4ila?
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

Ами учих в колеж по туризъм 3 години и оттам имаше възможност да доучвам за магистър още 3 години. Специалността е Икономика на Туризма и официално в дипломата ми пише,че съм учила 6 години по учебен план
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Vish v www.mcgill.ca
Bqha mi kazali 4e priznavat nqkoi magistratyri samo ne znam dali ima tyrizym v McGill :roll: ...
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

Нео :lol:
Пратих ти ЛС
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Nishto nqma...
monny

Мнение от monny »

hi
във виена се чудят какво е тази магистърска степен със срок за докторска
явно не могат да проумеят каква е тази комунистическа измама
/понеже съм работил в УНСС - там също така прецакват студентите/
шансовете ти ще се покачат чувствително ако си добре с френския
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Разстроена съм

Мнение от yaiuat »

Alabama написа:Здрасти отново на всички.
Разстроена съм!!!!Не физически :oops: На 8.12 имаше информационна среща за Квебек в Бургас с един другар,който,в интерес на истината, беше изключително подробен и ясен. Обаче нещото,което ме притесни е факта,че моите 17 !!!! години обучение май по канадските стандарти в никакъв случай не са 17, ами по-малко. Та значи, пуснах аз един огнен и-мейл до Виена, за да ми кажат ,аджеба, на колко точно години обучение отговарям , но засега нямам никакъв отговор. И дали ,м.....а му, 11 години средно и 6 висше няма да са недостатъчни в крайна сметка. :(
Taka e - svalqt s edna stepen. Tova mejdu drugoto e diskutirano mnogo puti vuv foruma. 8)
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Спокойно!Познавам хора които и с 2 години и половина полувисше са в Монтреал и си взеха интервютата без проблем!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
poli

Мнение от poli »

Mojata diploma i tazi na sapruga mi sa absoljutno sastite i minahme uspeshno inyervjuto. Dori Turizma e v listata na priviligirovanite specialnosti. Mejdu drugoto i nie sme ot Burgas...Kasmet
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Алабама, същото казаха и на презентацията в София, през октомври - общо взето останах с впечатлението че трябва да си на 25, космонавт плюс още нещо като образование, да знаеш префектно френски и да имаш > 5 години стаж...
но не се шашкай .. аз си бях подала документите вече и си ги бях сметнала годините както аз си знам, може и да не ми признават магистърската ама съм си ги изучила тези n бр години, така че ...
нямаше реакция от страна на Виена и съм удобрена за интервю ..
така че споко по отношение на това..
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено