annex,3,4/imm5476/06.2002
- petia4444
- Обратна връзка:
annex,3,4/imm5476/06.2002
zdraveite,moje li niakoi da mi dade po tochen link ot kade moje da se svaliat tezi dokumenti????
- precious
- Обратна връзка:
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... M5476B.PDF
Tova e koeto imam kato link..... dano te orientira..
Uspeh
Tova e koeto imam kato link..... dano te orientira..
Uspeh
:kitty: 
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Тези 2 анекса не се отнасят за процедурата за Квебек. А другия документ, който е посочила Петя (imm5476) се попълва в случай, че процедурата ти е била водена от адвокат или фирма.
А и дори да се отнасяха за Квебек, тези документи се изпращат след интервюто, т.е. за Букурещ.
Късмет
А и дори да се отнасяха за Квебек, тези документи се изпращат след интервюто, т.е. за Букурещ.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- petia4444
- Обратна връзка:
salut
dobre de ne sa za men,az dori niamam data za intervie,prosto edna moia koleshka mina predi 2 sedmici intervieto i poneje dosega e pravila vsichko/po-tochno firmata i e pravila dokumentite/sega iska da se zaxvane sama sus sledvashtite za bukuresh,a tova che ne sa za quebeq,ami tia ne spomena nishto ,a dokolkoto znam kandidatstvat za tam ,,,prosto me pomoli ako moga da nameria dokumentite,az samata neznam podrobnosti,blagodaria na vsichki koito sa otgovorili