annex,3,4/imm5476/06.2002

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

annex,3,4/imm5476/06.2002

Мнение от petia4444 »

zdraveite,moje li niakoi da mi dade po tochen link ot kade moje da se svaliat tezi dokumenti????
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... M5476B.PDF

Tova e koeto imam kato link..... dano te orientira..
Uspeh
:kitty: :cat:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Петя да не би да имаш отговор от виена с искане на още документи?!?
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Тези 2 анекса не се отнасят за процедурата за Квебек. А другия документ, който е посочила Петя (imm5476) се попълва в случай, че процедурата ти е била водена от адвокат или фирма.
А и дори да се отнасяха за Квебек, тези документи се изпращат след интервюто, т.е. за Букурещ.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

salut

Мнение от petia4444 »

dobre de ne sa za men,az dori niamam data za intervie,prosto edna moia koleshka mina predi 2 sedmici intervieto i poneje dosega e pravila vsichko/po-tochno firmata i e pravila dokumentite/sega iska da se zaxvane sama sus sledvashtite za bukuresh,a tova che ne sa za quebeq,ami tia ne spomena nishto ,a dokolkoto znam kandidatstvat za tam ,,,prosto me pomoli ako moga da nameria dokumentite,az samata neznam podrobnosti,blagodaria na vsichki koito sa otgovorili
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

petia4444, пратих ти и-мейл 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено