Само положителни резолтати???
- Дякон Игнатий
- Дякон Игнатий
Защо ви върнаха?
какво стана ,защо не ви одобриха?Интересно ми е защото и нас преди една година ни върна LA Rue и сега ще си пускаме док. на ново и се интересуваме защо ви върнаха,какво пише в отказа ви?
И аз съм против дребните заяждания, но Мимо май прекаляваш вече. По този повод, да направим разбор и на твоя правопис.mimo написа:Otnovo edin ,koito ne znae pravopisa.Taka ne se idva v Quebec!Kak ste nauchite frenski kato barkate oste bg-ezika!
Първо:
Otnovo edin ,koito ne znae pravopisa.
Запетаята се поставя непосредствено след думата, след което следва интервала и новата дума. А не обратното.
Второ:
...pravopisa.Taka ne se idva ...
...Quebec!Kak ste ...
След точката се поставя интервал и тогава започва новото изречение.
След удивителния също.
Трето:
Kak ste nauchite frenski kato barkate oste bg-ezika!
Приди КАТО в случая трябва да има запетая!
Това е скромният ми инженерен разбор на тия три изречения, написани с латински букви. Ако бяха на кирилица, може би щеше да има и още!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
mimo, стига вече!mimo написа:Otnovo edin ,koito ne znae pravopisa.Taka ne se idva v Quebec!Kak ste nauchite frenski kato barkate oste bg-ezika!
Не е нужно да се правиш на интересен! Форумът не е създаден, за да се учим на правопис, а за да обсъждаме проблемите си или да се разведряваме понякога...
Или, може би, твоят проблем е свързан с общуването!?!...

На темата: Не сме минали още интервюто, затова ще бъда особено благодарна на тези, които могат да споделят за евентуални "подводни камъни", клопки и неочаквани неприятни инциденти по време на тяхното интервю.
Целта е, както разбирате, да се предпазим /доколкото е възможно/ от издънки. Предполагам, всички, в моето положение, ще са Ви благодарни.

- Дякон Игнатий
mimo,a kak da razbiram"ste"i"oste",moje bi kato shte i oshte,no tova niama ot kade da go znaesh,shtoto mai i na tebe ti kutza pisaneto na latinitza taka che ne pishi svobodni sachinenia,mislia che Valdi po podrobno ti opisa niakoi neshta................10x Valdi za ramoto.. 
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
така ето малко инфо. за нашия случай. Аз бях писала високо ниво френски и съответно не го защитих ,така че това ми обясни за мен ,а за мъжа ми имаше 5 месеца до завършване на университета и уверение за това .но не му го призна каза ,че като вземе дипломата шанса е по- голям и да опитаме пак след една година хем и детето да направи годинка/беше на 5 мес./ това е в общи линии надявам се да помогнах!