Тази сесия както и миналата четем само положителни резултати. Дали найстина е така?(Исренно се надявам да е така) Дали хората с отрецателни резултати не пишат?
Ако има някой който да знае за отхвърлена кандидатура нека да пише? (Дано да няма такава, но вси пак)
Просто искам да знам и другата гледна точка.
Успех на всички през тази сесия.
Дано всичко да е положително сега и занапред.
Abe ne znam ama othvarlena kandidatura?.?.....Triabva da si леле retzidivista,....ama dano niama i da niama.Kato gledam nai-mnogo da varnat ia za ezik ia za neshto drugo neutoshneno(kazusi ima dosta razlichni vse pak).Dano se chetat samo hubavi mnenia i polojitelni rezultati,shtoto obratnata strana na medala ne e nai priatna.....Mnogo kasmet i uspeh NA VSICHKI
Напълно съм съгласна с теб ignat dikovsky, но все пак нали трябва да сме обективни. Що се отнася до езика, в едно изказване четох, че човека писал 7-8 ли беше забравих, а той бил далече от това ниво поне така беше се оценил на самото интервю. И пак са го пуснали. А дали има върнати за език????
Дано да е всичко розово както се пише. Искренно се надявам всичко да е така. Ще се радвам и на други мнения.
Move i da zwu4i gadno ama spored mene towa e logikata-
zamislete se warxu wakta 4e nikoi ne wrastat. Indirektno ste re4e -abe dawai wzimame wsi4ki bez zna4enie .Kolkoto po lesno puskat nqkade tokowa po kofti e polovenieto tam stot ot xubawoto i ludiq razbira -glasi edna BG pogoworka.
nikade nqma da widite statistika na napuskastite CAnada-oba4e broqt im e dostata4no golqm - az li4no sam 4el dosta obqwi w Vancouver Sun -prodawam kasta ili kola ili i2 te -poradi napuskane na stranata.
ako ne mi wqrwate - pitaite postoqnno viweestite ama fakta si e fakt.
S towa prosto iskam da napomnq 4e ima warxu kakwo da se pomisli -a ne da opluwam Ca.
Да не забравяме, че всички, допуснати на интервюто са с предварителна селекция. Те не викат сульо и пульо да го интервюират.
А и емиграционната им политика е добра - търсят сравнително млади, образовани специалисти с амбиции и на всичкото отгоре да могат да си позволят финансовия трус около емиграцията. Тоест ще вземат всеки перспективен, който ще влее в държавата им малко ум и някакви финансови средства. Отделен е въпроса наистина ли средствата, които декларираш ги и имаш...
Като, че проблеми правят повече на кандидати с не особено съблазнителни за тяхната икономика професии, но изпратиш ли им допълнително исканите документи, няма къде да мърдат и викат и тях на интервю.
Абе, хората се опитват да си облагородят нацията без да са правили първите инвестиции... Така поне мисля аз.
tornado написа:Да не забравяме, че всички, допуснати на интервюто са с предварителна селекция. Те не викат сульо и пульо да го интервюират.
А и емиграционната им политика е добра - търсят сравнително млади, образовани специалисти с амбиции и на всичкото отгоре да могат да си позволят финансовия трус около емиграцията. Тоест ще вземат всеки перспективен, който ще влее в държавата им малко ум и някакви финансови средства. Отделен е въпроса наистина ли средствата, които декларираш ги и имаш...
Като, че проблеми правят повече на кандидати с не особено съблазнителни за тяхната икономика професии, но изпратиш ли им допълнително исканите документи, няма къде да мърдат и викат и тях на интервю.
Абе, хората се опитват да си облагородят нацията без да са правили първите инвестиции... Така поне мисля аз.
Na canadcite ne im triabwat umni (za parite e wiarno), triabwat im bachkatori za fabrikite za pileta. Kato dojdete tuk shte widite za kakwo oblagorodiawane na naciata stawa wypros?? Ej towa ne moga da go razbera, horata w normalnia swiat (Evropa) se chudiat kak da se otyrwat ot nezhelani elementi, a tija tuka pribirat kuco i kjorawo. Tam kydeto e hubawo niama ministerstwo na imigraciata. A ima li reklama na Mercedes??? Taka che niama da se puashite, wytre ste. Posle wseki da se oprawia kakto mozhe. Pone e po-dobre ot BG.
tornado написа:Да не забравяме, че всички, допуснати на интервюто са с предварителна селекция. Те не викат сульо и пульо да го интервюират.
Съгласна съм!!!
А колкото до хубавото ..ако в БГ беше хубаво ...кой щеше да мисли за емиграция?!..А колкото до емиграционнагта политика ..и ние си имаме ...привличаме пенсионери и хора от третата възраст чрез инвестиций в имоти ...И ние си "облагородяваме нацията"...
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
gergana, не искам да се заяждам, но ти препоръчвам първо да изучиш българския език, а след това се захващай да учиш чужди. Какво имам в предвид. В заглавието си допуснала грешка - вместо РЕЗУЛТАТИ, си изписала резОлтати.
Все пак доста хора на ден минават през форума и такива елементарни грешки, от тип "първи" клас са недопустими за една интелигентна жена, за каквато се представяш!
Tochno tova triabva da go zabravite. Kolkoto po-burzo tolkova po-dobre.
Извинявай, ivandi,
какво по-точно имаш впредвид?
Normalno e da ne razbirash kakvo iskam da kaja. I az predi izvestno vreme biah SELEKCIONIRAN. Togava "сульо и пульо" biaha tezi deto se opitvaha da mi obiasniat, che nestata sa dosta po-razlichni ot tova, koeto cheta v Net-a ili koeto mi kazvat canadskite emisari. Kakvo da se pravi, chovek se uchi dokato se nauchi. :idea:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
nobleman написа:gergana, не искам да се заяждам, но ти препоръчвам първо да изучиш българския език, а след това се захващай да учиш чужди. Какво имам в предвид.? В заглавието си допуснала грешка - вместо РЕЗУЛТАТИ, си изписала резОлтати.
Все пак доста хора на ден минават през форума и такива елементарни грешки, от тип "първи" клас, са недопустими за една интелигентна жена, за каквато се представяш!
Aries написа: Какво имам в предвид.?
Не се заяждам!
Изречението, на което си поставил въпросителен знак, в случая е СЪОБЩИТЕЛНО, а не въпросително. Хайде, вземи граматиката от ІІ клас и прочети малко правилата.
НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ!