ИМА ЛИ ДАТИ ВЕЧЕ?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
The Economist

Мнение от The Economist »

Vijte, az si podadoh documentite prez fevruari, prez mart mi poiskaha oste edin dokument. Sled tova do kraia na June ne poluchih nisto... Poslednata sedmiza na June mi doide pokana za interview za oktomvri mesez...
Taka che ne mislia che triabva da se pritesnjavate...
Suny

Мнение от Suny »

M mmm,da ,da iz4akame do dekemvri v takuv slu4ai! :lol:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

salut

Мнение от petia4444 »

az sushto chakam pokana za interview,podadox dokumenti na 02.09.2004god i ot togava imam potvurjdenie za polucheni pari i da ochakvam eventualno do kraia na 2004 god pokana ....oshte chakam

spokoino be xora,znam che e mnogo trudno da se chaka,kakvo li ne ni minava prez glavata...dali sa ni razgledali veche dokumentite?dali shte ima vuobshte pokana,,,ami to tova si e zaduljitelno v procedurata,taka che bez panika,az mislia da ne gi bezpokoia daje i ianuari,zashtoto ima xora deto chakat i po 6 meseca za data,samo turpenie

pojelavam vi uspeshno da preminete purvia ,nai vajen i nai truden etap
Gerry

Мнение от Gerry »

Интересно ми е има ли някакъв срок, в който трябва да назначат дата за интервю. Искам да кажа: уточнен ли е максималният допустим интервал между датата на изпращане на документите и датата на интервюто?
И още един въпрос: на какъв електронен адрес трябва да бъде изпратено запитването за дата на интервюто?
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Gerry написа:Интересно ми е има ли някакъв срок, в който трябва да назначат дата за интервю. Искам да кажа: уточнен ли е максималният допустим интервал между датата на изпращане на документите и датата на интервюто?
И още един въпрос: на какъв електронен адрес трябва да бъде изпратено запитването за дата на интервюто?
на официалната страница за имиграция в квебек, посолство виена пише че срока за обработване на DSC е между 3-6 месеца
а е-маила на виена е
siqbienne@mci.gouv.qc.ca
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Gerry

Мнение от Gerry »

Благодаря, Рони!
В такъв случай излиза, че все още е рано да ги притесняваме. Все още не са пресрочили официалните си срокове, нали?
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Gerry написа:Благодаря, Рони!
В такъв случай излиза, че все още е рано да ги притесняваме. Все още не са пресрочили официалните си срокове, нали?
Аз имам писмо, че ако док са ок интервюто ще е до края на годината ( което явно няма да стане) и смятам да не ги безпокоя до тогава. В същност мойте 6 мес изтичат към средата на февруари така че през януари може би е редно да им напомня за себе си, не знам. НО някои тука из форума беше писал че за тях срокът за актуалност на документите е 6 мес - така че май не е добре да се чака да минат 6 месеца ...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Gerry

Мнение от Gerry »

И аз получих писмо с текст, в който ме уведомяват, че документите са получени и до края на 2004 г. ще ме поканят на интервю. Но очевидно това няма да стане :(
В писмото пишеше също, че ако ги притеснявам с допълнителни въпроси, това ще забави разглеждането на документите ми. Това е единствената причина, поради която още не съм ги притеснила. Мои приятели ми казаха, че това е стандартен текст, за да не бъдат засипани с много въпроси. Но ако наистина се окаже, че е така? Дали да рискувам и да ги притесня с въпрос за датата на интервюто?
Suny

Мнение от Suny »

Javno dosta sme se pritesnili,a moje bi njama pri4ina za tova :roll:
Mislja ,4e e redno da iz4akame do dekemvri i sled tova da gi"pritesnjavame s e-maili",vse pak ne e iztekal tozi srok ot 6 meseza.
Kak mislite?
Na ve4e polu4ilite dati za intervu,stiskame palzi!!!!!!!A na po naprednalite i ot tjah ,kusmet i stastie ot surze!!!!!!!!! :wink:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Заключено