ИМА ЛИ ДАТИ ВЕЧЕ?!?
-
M mmm,da ,da iz4akame do dekemvri v takuv slu4ai! 

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
- petia4444
- Обратна връзка:
salut
az sushto chakam pokana za interview,podadox dokumenti na 02.09.2004god i ot togava imam potvurjdenie za polucheni pari i da ochakvam eventualno do kraia na 2004 god pokana ....oshte chakam
spokoino be xora,znam che e mnogo trudno da se chaka,kakvo li ne ni minava prez glavata...dali sa ni razgledali veche dokumentite?dali shte ima vuobshte pokana,,,ami to tova si e zaduljitelno v procedurata,taka che bez panika,az mislia da ne gi bezpokoia daje i ianuari,zashtoto ima xora deto chakat i po 6 meseca za data,samo turpenie
pojelavam vi uspeshno da preminete purvia ,nai vajen i nai truden etap
spokoino be xora,znam che e mnogo trudno da se chaka,kakvo li ne ni minava prez glavata...dali sa ni razgledali veche dokumentite?dali shte ima vuobshte pokana,,,ami to tova si e zaduljitelno v procedurata,taka che bez panika,az mislia da ne gi bezpokoia daje i ianuari,zashtoto ima xora deto chakat i po 6 meseca za data,samo turpenie
pojelavam vi uspeshno da preminete purvia ,nai vajen i nai truden etap
Интересно ми е има ли някакъв срок, в който трябва да назначат дата за интервю. Искам да кажа: уточнен ли е максималният допустим интервал между датата на изпращане на документите и датата на интервюто?
И още един въпрос: на какъв електронен адрес трябва да бъде изпратено запитването за дата на интервюто?
И още един въпрос: на какъв електронен адрес трябва да бъде изпратено запитването за дата на интервюто?
-
- Обратна връзка:
на официалната страница за имиграция в квебек, посолство виена пише че срока за обработване на DSC е между 3-6 месецаGerry написа:Интересно ми е има ли някакъв срок, в който трябва да назначат дата за интервю. Искам да кажа: уточнен ли е максималният допустим интервал между датата на изпращане на документите и датата на интервюто?
а е-маила на виена е
siqbienne@mci.gouv.qc.ca
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
- Обратна връзка:
Аз имам писмо, че ако док са ок интервюто ще е до края на годината ( което явно няма да стане) и смятам да не ги безпокоя до тогава. В същност мойте 6 мес изтичат към средата на февруари така че през януари може би е редно да им напомня за себе си, не знам. НО някои тука из форума беше писал че за тях срокът за актуалност на документите е 6 мес - така че май не е добре да се чака да минат 6 месеца ...Gerry написа:Благодаря, Рони!
В такъв случай излиза, че все още е рано да ги притесняваме. Все още не са пресрочили официалните си срокове, нали?
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
И аз получих писмо с текст, в който ме уведомяват, че документите са получени и до края на 2004 г. ще ме поканят на интервю. Но очевидно това няма да стане
В писмото пишеше също, че ако ги притеснявам с допълнителни въпроси, това ще забави разглеждането на документите ми. Това е единствената причина, поради която още не съм ги притеснила. Мои приятели ми казаха, че това е стандартен текст, за да не бъдат засипани с много въпроси. Но ако наистина се окаже, че е така? Дали да рискувам и да ги притесня с въпрос за датата на интервюто?

В писмото пишеше също, че ако ги притеснявам с допълнителни въпроси, това ще забави разглеждането на документите ми. Това е единствената причина, поради която още не съм ги притеснила. Мои приятели ми казаха, че това е стандартен текст, за да не бъдат засипани с много въпроси. Но ако наистина се окаже, че е така? Дали да рискувам и да ги притесня с въпрос за датата на интервюто?
Javno dosta sme se pritesnili,a moje bi njama pri4ina za tova
Mislja ,4e e redno da iz4akame do dekemvri i sled tova da gi"pritesnjavame s e-maili",vse pak ne e iztekal tozi srok ot 6 meseza.
Kak mislite?
Na ve4e polu4ilite dati za intervu,stiskame palzi!!!!!!!A na po naprednalite i ot tjah ,kusmet i stastie ot surze!!!!!!!!!

Mislja ,4e e redno da iz4akame do dekemvri i sled tova da gi"pritesnjavame s e-maili",vse pak ne e iztekal tozi srok ot 6 meseza.
Kak mislite?
Na ve4e polu4ilite dati za intervu,stiskame palzi!!!!!!!A na po naprednalite i ot tjah ,kusmet i stastie ot surze!!!!!!!!!

"Global Warming: Point of No Return?".............