Въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gerry

Въпрос

Мнение от Gerry »

Иска ми се да разбера точно от коя дата таксите за интервю скочиха от 300 на 390 долара. Защото аз изпратих документите си още през август, а отговор все още няма. Питам се дали трябва да глася още 90 долара /защото през август платих 300/ и дали всъщност това е причината за забавянето на така дългоочаквания отговор??? :(
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Zashto niamash otgovor ne moga da ti kaja ama taxite sa vdignati ot 08.09.2004. sas sigurnost nie pratihme pismo na 15.09.2004 i ni iskaha da doplatim :evil: tova e 100% viarnata info.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Gerry

Мнение от Gerry »

Всъщност в тази рубрика нямам отговори, защото пуснах въпроса още един път - със заглавие "Важен Въпрос" - за да привлека повече внимание. Та всъщност там са отговорите и от там разбрах, че датата на промяната е 8-ми септември. Все пак много ти благодаря за отговора. А знаеш ли какви са таксите по-нататък? За явяване на медицински прегледи, за виза и т. н.?
Още един път благодаря за отговора :)
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

sorry, ne sam oshte na tezi etapi no mislia che ako se porovish malko vav foruma shte namerish info.(ako niama promiana),ako ima shte se razbere :)
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Таксите са следните:
за Букурещ: 400 (такса за обработка на документи)+715 (такса за пребиваване) USD за възрастен и 110 USD (такса за обработка на документи)за дете
за медицински: по 120 лева на човек (не знам за децата дали таксата е същата)
В официалния сайт таксите за Букурещ са посочени в канадски долари (и аз не знам защо), но истината е че се плащат в USD.
Когато минете интервюто, в края му преводачката ще ви даде няколко листа, на които има таблица с таксите.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Gerry

Мнение от Gerry »

Благодаря за отговора!
Значи за един възрастен таксата за медицинско е 120 лв, а за визата е 1115 щатски /а не канадски/ долара?
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Точно така Гери :D
С едно малко уточнение от моя страна, тъй като видях че съм написала малко неясно това в каква валута са тия 1115 долара и как е написано това в сайта. В официалния сайт таксите са приравнени от USD в CAD, т.е. там сумите са 550+975 CAD (или нещо такова, не помня точно). Но ти много правилно си ме разбрала, че таксата всъщност е 1115 USD.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
gergana

Мнение от gergana »

Хайде доларче падай, падай...... А Еврото твърдо нагоре :D :D :D
gergana

Обяснение за предното мнение

Мнение от gergana »

Жалко, че тези Канадци се усещат вдигат таксите, но дано да ги изпреварим преди новото поскъпване
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Не говори така за еврото, защото самолетните билети са в евро :roll:
И USD пада, ама CAD си стои на същото положение, че даже и се вдига. А ние трябва да си купуваме CAD :cry:
Късмет все пак с валутите и таксите :wink:
Заключено