Въпрос
Въпрос
Иска ми се да разбера точно от коя дата таксите за интервю скочиха от 300 на 390 долара. Защото аз изпратих документите си още през август, а отговор все още няма. Питам се дали трябва да глася още 90 долара /защото през август платих 300/ и дали всъщност това е причината за забавянето на така дългоочаквания отговор??? 

- Дякон Игнатий
Всъщност в тази рубрика нямам отговори, защото пуснах въпроса още един път - със заглавие "Важен Въпрос" - за да привлека повече внимание. Та всъщност там са отговорите и от там разбрах, че датата на промяната е 8-ми септември. Все пак много ти благодаря за отговора. А знаеш ли какви са таксите по-нататък? За явяване на медицински прегледи, за виза и т. н.?
Още един път благодаря за отговора
Още един път благодаря за отговора

- Дякон Игнатий
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Таксите са следните:
за Букурещ: 400 (такса за обработка на документи)+715 (такса за пребиваване) USD за възрастен и 110 USD (такса за обработка на документи)за дете
за медицински: по 120 лева на човек (не знам за децата дали таксата е същата)
В официалния сайт таксите за Букурещ са посочени в канадски долари (и аз не знам защо), но истината е че се плащат в USD.
Когато минете интервюто, в края му преводачката ще ви даде няколко листа, на които има таблица с таксите.
Късмет
за Букурещ: 400 (такса за обработка на документи)+715 (такса за пребиваване) USD за възрастен и 110 USD (такса за обработка на документи)за дете
за медицински: по 120 лева на човек (не знам за децата дали таксата е същата)
В официалния сайт таксите за Букурещ са посочени в канадски долари (и аз не знам защо), но истината е че се плащат в USD.
Когато минете интервюто, в края му преводачката ще ви даде няколко листа, на които има таблица с таксите.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Точно така Гери
С едно малко уточнение от моя страна, тъй като видях че съм написала малко неясно това в каква валута са тия 1115 долара и как е написано това в сайта. В официалния сайт таксите са приравнени от USD в CAD, т.е. там сумите са 550+975 CAD (или нещо такова, не помня точно). Но ти много правилно си ме разбрала, че таксата всъщност е 1115 USD.
Късмет

С едно малко уточнение от моя страна, тъй като видях че съм написала малко неясно това в каква валута са тия 1115 долара и как е написано това в сайта. В официалния сайт таксите са приравнени от USD в CAD, т.е. там сумите са 550+975 CAD (или нещо такова, не помня точно). Но ти много правилно си ме разбрала, че таксата всъщност е 1115 USD.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Обяснение за предното мнение
Жалко, че тези Канадци се усещат вдигат таксите, но дано да ги изпреварим преди новото поскъпване