Процедурен етап-получено писмо за интервю през 2005

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

petia4444 написа:
Linko написа:
petia4444 написа:imam vupros
1. ima li xora,koito ...
За да измисли човек нещо такова, си требе истински талант. :shock: :) ...
Изпращат се писма за потвърждение на получаването на документите, в които е фиксиран срок от 6 месеца за бъдещо интервю (не евентуално интервю), с изричното условие - ако кандидатурата бъде приета. Та логиката е съвсем елементарна: ако не ти одобрят кандидатурата - няма да получиш покана за интервю, а съобщение за отказ на молбата за селекция; ако ли пък всичко е наред - получаваш покана с фиксирана дата и час за интервю. Тогава кандидата изпраща потвърждение за явяването си в определеното време. Ама може нещо и аз да бъркам, или пък да не съм разбрал де. :)
NE MISLIA CHE TVOIA TALANT E PO MALUK OT MOIA,KATO GLEDAM TOVA DETO SI GO IZBULVAL
Аз не искам да се дразня с теб, но според мен ще направиш голяма грешка ако спреш да четеш мненията на Линко. Той винаги отговаря компетентно, макар този път да е вложил малко свободен стил :roll:
Това което е с удебелен шрифт е точния отговор на въпроса ти, ама май ти не го разбираш :? Не познавам Линко лично, но той винаги е отговарял на въпросите ми компетентно (а и не само на моите) и много ще се радвам някой ден да се запознаем, според мен той е страхотен човек :wink:
А за ЛаРю ... не знам какво да ти кажа. Аз просто прескачам мненията му, които ми се струват глупави. А и защо да ти обяснява нещо отново, след като Линко го е направил вече :?:
Късмет :wink: и не се дразни толкова. Във форума ще срещнеш какви ли не хора и какви ли не мнения. Но измежду всичките съфорумци има страхотни хора, а измежду всичките теми се намират и много полезни.
Айде със здраве :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444 написа:
LaRue написа:
petia4444 написа:da i na men mi e interesno,no mislia che se subira komisia i gi razglejda...imam vupros
1. ima li xora,koito poluchavat potvurjdenie za eventualno interview i posle poluchavat pismo che ne sa pokaneni-otkaz?ako ima tuk ,molia opishete neshto,mislia che shte bude interesno
petia4444, Играта "тука има, тука няма" е типично балканска, във Виена тя не е позната. Интересни неща тук можеш да прочетеш в "Разни-безобразни".
A ZA TEB ,SHTOM ZNAESH ZA TAKIVA IGRI TUKA........ZNACHI UMSTVENIA TI BAGAJ NE E NA MIASTO,A I ZA DA PULNISH FORUMA S GLUPOSTI SI E SUSHTO ULIGOFRENIA'PONE NA MEN MI PISNA DA VI CHETA GLUPOSTITE,IZ STRANICITE
Какъвто е въроса ти, такъв е и отговора ми.
Нямам спомени да съм те молил да ме четеш, а мисля че работите които са ти интересни (ima li xora,koito poluchavat potvurjdenie za eventualno interview i posle poluchavat pismo che ne sa pokaneni-otkaz?) са много близки до интелектуалното ти ниво. Ако вместо да четеш форума като папагал, положиш минимални усилия за да прочетеш нужната ти информация в оригинал и добавиш малко умствен труд за да я премислиш, няма да изподаш в такова смешно положение.
Както бе казано тук "Пикаенето и мисленето си приличат по това, че могат да се отлагат, но за известно време"
Нядявам се, че не ти харесва когато сеира на твой гръб и сигурно вече са ти променени интересите.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Моля ви да спазваме добрия тон!!! понякога може да не сме формулирали добре въпросите и или отговорите си, но сме тука да си помагаме, а не да си даваме характеристики.
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444 написа:.......,E NE MI SE CHETUT GLUPOSTI,NA NIAKOI PREKALIL S BIRITE V NEDELIA VECHER
Дали някой е прекалил с бирите или други нямат спомен от кога не са правили секс е друг въпрос :metro:
petia4444, редовен секс и няма да си толкова нервна :idea:
Успех!!!!!!
Изображение
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Ei hora shte me skasate ot smiah SEX, BEER,ostava niakoi da ne e igral otdavna rocendrol i kartinkata shte e palna :D :D :D sega seriozno ne e nujno da se iadosvate prosto malko humor i satira ne e izlishna pri tia iadove s protzedurata spomnete si ( UTRE SAM NA INTERVIU AMA NE ZNAM FRENSKI) , az lichno sam se smial 2-3 sedmitzi s komentarite.Nie sashto poluchihme posmo za potvarjdenie i za vazmojno interviu poarvata poliovina na 2005
15.09.2004-parvi doc.
30.09.2004 iskane za oshte CAD
05.10-.2004 prashtane na 160 CAD
18.10 2004 pismo za potv.
GLEDAITE NA NESHTATA PO TAKA.......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

petia4444 написа:...TAKIVA GLUPACI KATO VAS NIAMAT MIASTO VUV FORUMA,PROSTO ZA NOVODOSHLITE VIE STE PULNI SKAPANIACI,A I OT STARITE MOJE NIAKOI DA POTVURDI...
Обикновено човек като се "оцапа", дори и неволно, гледа да се почисти. Но както се вижда, има и хора, които хвърлят л**** си по околните, вярвайки, че като оцапат и другите - тяхното няма да си личи толкоз. :)
А иначе наистина съжалявам, petia4444, че ироничния ми тон те е засегнал, не съм целял това. Моля за извинение!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444, ти да не си сърдита? :idea:
Изображение
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

..
Последно промяна от petia4444 на Съб Май 07, 2005 5:40 am, променено общо 1 път.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

qqq
Последно промяна от petia4444 на Съб Май 07, 2005 5:31 am, променено общо 1 път.
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444 написа:mai imash problem a,LA RUE????ako e taka ne mi pishi poveche pisna mi da se zaiajdate s men!!!!shte se svurja s moderatora ,samo ako si mi pusnal i edna duma...........DANO TI E IASNO VECHE
Проблеми нямам, но по-добре ще е ако се свържеш и с психиатър :idea:
Поздрав!!!
Изображение
Аватар
kalite
Обратна връзка:

ognyan

Мнение от kalite »

i az izpratih na 10 tozi mesec i sym za pyrvata polovina na 2005. s nqkoi sigorono shte se vidim.
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
miliv
Обратна връзка:

otgovor na podadeni dokumenti

Мнение от miliv »

Zdravejte
podadoh dokumenti na 15.09.2004 i na 20.09 mi otgovoriha 4e sa polu4ili dokumentite i sa v prozes na preglejdane i da ne se svarzvam s tjah dokato te ne se svarjat s men no ne sa mi kazali 4e sam odobrena i da 4akam data za interview
dokolkoto 4eta vav foruma na drugi kandidati sa im kazali 4e sa odobreni i da 4akat pismo s data
tova ozna4ava li 4e ne sam odobrena sled kato sa mi dali takav otgovor
ronni
Обратна връзка:

Re: otgovor na podadeni dokumenti

Мнение от ronni »

miliv написа:Zdravejte
podadoh dokumenti na 15.09.2004 i na 20.09 mi otgovoriha 4e sa polu4ili dokumentite i sa v prozes na preglejdane i da ne se svarzvam s tjah dokato te ne se svarjat s men no ne sa mi kazali 4e sam odobrena i da 4akam data za interview
dokolkoto 4eta vav foruma na drugi kandidati sa im kazali 4e sa odobreni i da 4akat pismo s data
Писмото за потвърждение за получаване на документите от тяхна страна е циркулярно - т.е. сменят само името. Много ме очудва че не са ти посочили в коя половина на коя година ще ти е евентуално интервюто... Виж си внимателно писмото - ако няма такова нещо спеоед мен са сменили циркуляра - явно има мн чакащи ... Не се тревожи общо взето се чакало около 3 мес за дата за интервю. Ако има някакав проблем с някои от документите - те ще ти се обадят - но всичко от сега до интервю трябва да се праща в 1 мес. срок. Трябва тарпеливо, учейки френски да изчакаш 3-4 месеца, не е лесно знам и аз чакам. Кураж.
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
miliv
Обратна връзка:

Re: otgovor na podadeni dokumenti

Мнение от miliv »

ronni написа:
miliv написа:Zdravejte
Писмото за потвърждение за получаване на документите от тяхна страна е циркулярно - т.е. сменят само името. Много ме очудва че не са ти посочили в коя половина на коя година ще ти е евентуално интервюто... Виж си внимателно писмото - ако няма такова нещо спеоед мен са сменили циркуляра - явно има мн чакащи ... Не се тревожи общо взето се чакало около 3 мес за дата за интервю. Ако има някакав проблем с някои от документите - те ще ти се обадят - но всичко от сега до интервю трябва да се праща в 1 мес. срок. Трябва тарпеливо, учейки френски да изчакаш 3-4 месеца, не е лесно знам и аз чакам. Кураж.
Blagodarja vi mnogo
naistina na pismoto njama nisto spomenato za interview
tova koeto me pritesnjava e 4e sam podala dokumentite na anglijski i verojatno za tova bavjat no naistina njama i otkaz
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

И мойте документи са на английски.. не мисля че в това е проблема- все пак са написали фр или англ ...
L. Pasteur, 1854
Заключено