Аз не искам да се дразня с теб, но според мен ще направиш голяма грешка ако спреш да четеш мненията на Линко. Той винаги отговаря компетентно, макар този път да е вложил малко свободен стилpetia4444 написа:NE MISLIA CHE TVOIA TALANT E PO MALUK OT MOIA,KATO GLEDAM TOVA DETO SI GO IZBULVALLinko написа:За да измисли човек нещо такова, си требе истински талант.petia4444 написа:imam vupros
1. ima li xora,koito ...![]()
...
Изпращат се писма за потвърждение на получаването на документите, в които е фиксиран срок от 6 месеца за бъдещо интервю (не евентуално интервю), с изричното условие - ако кандидатурата бъде приета. Та логиката е съвсем елементарна: ако не ти одобрят кандидатурата - няма да получиш покана за интервю, а съобщение за отказ на молбата за селекция; ако ли пък всичко е наред - получаваш покана с фиксирана дата и час за интервю. Тогава кандидата изпраща потвърждение за явяването си в определеното време. Ама може нещо и аз да бъркам, или пък да не съм разбрал де.

Това което е с удебелен шрифт е точния отговор на въпроса ти, ама май ти не го разбираш

А за ЛаРю ... не знам какво да ти кажа. Аз просто прескачам мненията му, които ми се струват глупави. А и защо да ти обяснява нещо отново, след като Линко го е направил вече

Късмет

Айде със здраве