Да се смея ли, или да плача?
Re: Да се смея ли, или да плача?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Това е като в Канада. Първо - доброволец, показва, че става за работата и след това го наемат за постоянно...Ivan1007 написа:Жорко,
Да се смееш ли или да плачеш?
Трафикант спечели обществена поръчка за превоз на имигранти
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- MrGeek
- Путлер Капут
Хахахахахаха, щях да се задавя с обяда.speedy написа:Това е като в Канада. Първо - доброволец, показва, че става за работата и след това го наемат за постоянно...

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням). Бидона ми за рециклиране е наполовина изпразнен още преди да е минал камиона да го прибере.feather написа: P.S. В Канада няма кофи по улиците. Изкарват се навън само в дните за събиране на боклука. Нито клошари и клошарки (колкото и да ти е тъжно) с една сюрия безпризорни котки и кучета след тях.
Е така се раждат "urban legends" заради идеалистични мнения като горното.. Аз пък виждам много повече клошари, бездомници, бъмове и всякаква друга паплач в пъти повече от колкото в България..
Нищо против Канада, Харесвам и двете държави (БГ и Канада) но не ми е ясно защо много хора в тук безочливо лъжат за ситуацията в Канада като я идеализират все едно че е някаква съвършенна утопия..
Много пъти съм го казвал че за почти всяка идиотщина която се случва в БГ мога да намеря подобен еквивалент в Канада.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

- Kan_Tangra
Тя госпожата вирее в Монреал, а не Ванкувър. А там клошари и бездомни кучета не виреят. Не защото няма предпоставки, а защото не оцеляват на -40.
И има така да се каже ... чистка.

И има така да се каже ... чистка.

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Страааашно много ме дразнят тези безобидни индивиди. Особено като видя млади, здрави хора, сложили един картон хоумлес или бутайки разни колички.ivandaman написа:Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням).
Нямах търпение да се махна от уест енд...
Иди на сейфуей на кръстовището робсън-денмън, там редовно има клошари с кучета и котки
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Аз пък харесвам Уест Енда, въпреки изродите.. Може би от носталгия по "добрите стари времена"
...
Къде се премести сега Тони?? (ако не е тайна разбира се)

Къде се премести сега Тони?? (ако не е тайна разбира се)
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

до окридж мол
Иначе Уест Енд е едно много красиво място, спор няма. Живях там на 200м от стенли парк, беше страхотно.
Иначе Уест Енд е едно много красиво място, спор няма. Живях там на 200м от стенли парк, беше страхотно.
- ivandaman
И аз 1905 Robson st. Да не си живял и ти в същият блок.??tonny написа: Живях там на 200м от стенли парк, беше страхотно.

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Кога си живял там?
Кой беше мениджър, Васили ли?
Аз бях на Албърни и работих като асистент там и в тази сграда, в която ти си живял.
Аз бях на Албърни и работих като асистент там и в тази сграда, в която ти си живял.
- ivandaman
до 1999tonny написа:Кога си живял там?

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Мда, доста отдавна е било. Предполагам, тогава времената са били други и тези бездомници, бъмове и както там ги наричате са били по-малко...ivandaman написа:до 1999... Long Time ago.. Неква румънка беше Мениджър. Не си спомням името и
На кой ли му е по-гот на душата, а? Дали на "перото" който се кефи на живота си и не му пречат ни китайци, ни бъмове, нито това че някой му изпразвал рисайклинга. Или на Иван, дето откакто се върна във Ванкувър и положителните му постове изчезнаха.ivandaman написа:Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням). Бидона ми за рециклиране е наполовина изпразнен още преди да е минал камиона да го прибере.feather написа: P.S. В Канада няма кофи по улиците. Изкарват се навън само в дните за събиране на боклука. Нито клошари и клошарки (колкото и да ти е тъжно) с една сюрия безпризорни котки и кучета след тях.
Е така се раждат "urban legends" заради идеалистични мнения като горното.. Аз пък виждам много повече клошари, бездомници, бъмове и всякаква друга паплач в пъти повече от колкото в България..
Нищо против Канада, Харесвам и двете държави (БГ и Канада) но не ми е ясно защо много хора в тук безочливо лъжат за ситуацията в Канада като я идеализират все едно че е някаква съвършенна утопия..
Много пъти съм го казвал че за почти всяка идиотщина която се случва в БГ мога да намеря подобен еквивалент в Канада.
Аз колкото повече обикалям,толкова повече осъзнавам колко красив град всъщност е Ванкувър

А мен ме дразнят хора, които не ти казват ни добър ден, ни .........другото.tonny написа:Страааашно много ме дразнят тези безобидни индивиди. Особено като видя млади, здрави хора, сложили един картон хоумлес или бутайки разни колички.ivandaman написа:Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням).
Нямах търпение да се махна от уест енд...
Иди на сейфуей на кръстовището робсън-денмън, там редовно има клошари с кучета и котки
Тони, аз може би съм имал най-големите проблеми с бъмовете, дори веднъж бях хванал един за врата, ама като видях как ме гледаха хората наоколо и разбрах, че просто трябва да ги приемеш. Огледай се около себе си, с омраза и негативизъм тук няма да вървиш нагоре, а ти, мисля че имаш качествата да вървиш напред.
Мен ме дразнят, защото са млади здрави хора и не оценяват какво им е дала съдбата. На нас ни се налага да рестартираме живота си, да учим езици, да започнем от чистачи, докато караме вечерни курсове и т.н. докато те пропиляват живота си с табела хоумлес в ръка... Затова не ги одобрявам и ме дразнят.
Всеки си има виждане и това е моето.
За самия град не съм спирал да твърдя че съм изключително щастлив да живея тук.
Всеки си има виждане и това е моето.

За самия град не съм спирал да твърдя че съм изключително щастлив да живея тук.