Да се смея ли, или да плача?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Ivan1007

Re: Да се смея ли, или да плача?

Мнение от Ivan1007 »

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
speedy

Мнение от speedy »

Ivan1007 написа:Жорко,
Да се смееш ли или да плачеш?

Трафикант спечели обществена поръчка за превоз на имигранти
Това е като в Канада. Първо - доброволец, показва, че става за работата и след това го наемат за постоянно...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

speedy написа:Това е като в Канада. Първо - доброволец, показва, че става за работата и след това го наемат за постоянно...
Хахахахахаха, щях да се задавя с обяда. :D :rock:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

feather написа: P.S. В Канада няма кофи по улиците. Изкарват се навън само в дните за събиране на боклука. Нито клошари и клошарки (колкото и да ти е тъжно ;( ) с една сюрия безпризорни котки и кучета след тях.
Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням). Бидона ми за рециклиране е наполовина изпразнен още преди да е минал камиона да го прибере.

Е така се раждат "urban legends" заради идеалистични мнения като горното.. Аз пък виждам много повече клошари, бездомници, бъмове и всякаква друга паплач в пъти повече от колкото в България..

Нищо против Канада, Харесвам и двете държави (БГ и Канада) но не ми е ясно защо много хора в тук безочливо лъжат за ситуацията в Канада като я идеализират все едно че е някаква съвършенна утопия..

Много пъти съм го казвал че за почти всяка идиотщина която се случва в БГ мога да намеря подобен еквивалент в Канада.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Тя госпожата вирее в Монреал, а не Ванкувър. А там клошари и бездомни кучета не виреят. Не защото няма предпоставки, а защото не оцеляват на -40.
И има така да се каже ... чистка.
:rofl:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
tonny

Мнение от tonny »

ivandaman написа:Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням).
Страааашно много ме дразнят тези безобидни индивиди. Особено като видя млади, здрави хора, сложили един картон хоумлес или бутайки разни колички.
Нямах търпение да се махна от уест енд...

Иди на сейфуей на кръстовището робсън-денмън, там редовно има клошари с кучета и котки
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Аз пък харесвам Уест Енда, въпреки изродите.. Може би от носталгия по "добрите стари времена" ;) ...

Къде се премести сега Тони?? (ако не е тайна разбира се)
tonny

Мнение от tonny »

до окридж мол

Иначе Уест Енд е едно много красиво място, спор няма. Живях там на 200м от стенли парк, беше страхотно.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

tonny написа: Живях там на 200м от стенли парк, беше страхотно.
И аз 1905 Robson st. Да не си живял и ти в същият блок.?? :)
tonny

Мнение от tonny »

Кога си живял там?
Кой беше мениджър, Васили ли?
Аз бях на Албърни и работих като асистент там и в тази сграда, в която ти си живял.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

tonny написа:Кога си живял там?
Кой беше мениджър, Васили ли?
Аз бях на Албърни и работих като асистент там и в тази сграда, в която ти си живял.
до 1999 :)... Long Time ago.. Неква румънка беше Мениджър. Не си спомням името и
tonny

Мнение от tonny »

ivandaman написа:до 1999 :)... Long Time ago.. Неква румънка беше Мениджър. Не си спомням името и
Мда, доста отдавна е било. Предполагам, тогава времената са били други и тези бездомници, бъмове и както там ги наричате са били по-малко...
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

ivandaman написа:
feather написа: P.S. В Канада няма кофи по улиците. Изкарват се навън само в дните за събиране на боклука. Нито клошари и клошарки (колкото и да ти е тъжно ;( ) с една сюрия безпризорни котки и кучета след тях.
Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням). Бидона ми за рециклиране е наполовина изпразнен още преди да е минал камиона да го прибере.

Е така се раждат "urban legends" заради идеалистични мнения като горното.. Аз пък виждам много повече клошари, бездомници, бъмове и всякаква друга паплач в пъти повече от колкото в България..

Нищо против Канада, Харесвам и двете държави (БГ и Канада) но не ми е ясно защо много хора в тук безочливо лъжат за ситуацията в Канада като я идеализират все едно че е някаква съвършенна утопия..

Много пъти съм го казвал че за почти всяка идиотщина която се случва в БГ мога да намеря подобен еквивалент в Канада.
На кой ли му е по-гот на душата, а? Дали на "перото" който се кефи на живота си и не му пречат ни китайци, ни бъмове, нито това че някой му изпразвал рисайклинга. Или на Иван, дето откакто се върна във Ванкувър и положителните му постове изчезнаха.
Аз колкото повече обикалям,толкова повече осъзнавам колко красив град всъщност е Ванкувър :)
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

tonny написа:
ivandaman написа:Ако Ванкувър е все още в Канада е пълно с такива клошари с кучета и без кучета (За котки не си спомням).
Страааашно много ме дразнят тези безобидни индивиди. Особено като видя млади, здрави хора, сложили един картон хоумлес или бутайки разни колички.
Нямах търпение да се махна от уест енд...

Иди на сейфуей на кръстовището робсън-денмън, там редовно има клошари с кучета и котки
А мен ме дразнят хора, които не ти казват ни добър ден, ни .........другото.
Тони, аз може би съм имал най-големите проблеми с бъмовете, дори веднъж бях хванал един за врата, ама като видях как ме гледаха хората наоколо и разбрах, че просто трябва да ги приемеш. Огледай се около себе си, с омраза и негативизъм тук няма да вървиш нагоре, а ти, мисля че имаш качествата да вървиш напред.
tonny

Мнение от tonny »

Мен ме дразнят, защото са млади здрави хора и не оценяват какво им е дала съдбата. На нас ни се налага да рестартираме живота си, да учим езици, да започнем от чистачи, докато караме вечерни курсове и т.н. докато те пропиляват живота си с табела хоумлес в ръка... Затова не ги одобрявам и ме дразнят.
Всеки си има виждане и това е моето. :)

За самия град не съм спирал да твърдя че съм изключително щастлив да живея тук.
Публикувай отговор