kakvo da pravia
kakvo da pravia
Zdraveite na vsichki.Predi tri meseca izpratihme parvite dokumenti v Viena, v koito osnoven kandidat e maga mi. Sled blizo edin mesec poluchihme potvargdenie che sa poluchili dokumentite i ako vsichko e nared chte poluchim pokana za interviu.Sega pristigna edno pismo adresirano do men v koeto pishe che ne mi dostiga trudov stag i v srok ot 60 dni ako ne dokaga protivnoto kandidaturata shte ni bade othvarlena.Dva dni predi da izpratim dokumentite vzeh diplomata za vishe obrazovanie "Specialna pedagogika-uchitel" i moge bi tova ni beshe greshkata che pisahme "profesia uchitel", bez da imam stag, no imahme predvid che maga mi e osnoven kandidat i ima tri godini stag po svoiata profesia. Moge li niakoi da ni kage, zashto poluchihme pismoto na moe ime sled kato osnoven kandidat e maga mi, i kak da napravim?Blagodaria vi predvaritelno.
Последно промяна от natali на Чет Окт 07, 2004 8:14 am, променено общо 1 път.
-
Ако съпруга има достатъчно трудов стаж, най-вероятно става въпрос за поредната "грешка" на служителите в посолството, които си подхвърлят файловете. Моят съвет е (ако съпруга има необходимия стаж) да се опитате да контактувате с тези .... директно и да им обясните че са некомпетентни.
Знам че е не е лесно, но повечето от нас (без късметлиите) са минали по този път. Упоритостта се отплаща.
За мен лично това беше отдавна, така че някой с по-скорошен опит може да има по-добро решение. Успех!
Знам че е не е лесно, но повечето от нас (без късметлиите) са минали по този път. Упоритостта се отплаща.

За мен лично това беше отдавна, така че някой с по-скорошен опит може да има по-добро решение. Успех!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: kakvo da pravia
Ti kolko staj imash?natali написа:Zdraveite na vsichki.Predi tri meseca izpratihme parvite dokumenti v Viena, v koito osnoven kandidat e maga mi. Sled blizo edin mesec poluchihme potvargdenie che sa poluchili dokumentite i ako vsichko e nared chte poluchim pokana za interviu.Sega pristigna edno pismo adresirano do men v koeto pishe che ne mi dostiga trudov stag i v srok ot 60 dni ako ne dokaga protivnoto kandidaturata shte ni bade othvarlena.Moge li niakoi da ni kage, zashto poluchihme pismoto na moe ime sled kato osnoven kandidat e maga mi, i kak da napravim?Blagodaria vi predvaritelno.
Samo da utochni: Dva dni predi da izpratim dokumentite vzeh diplomata za vishe obrazovanie "Specialna pedagogika-uchitel" i moge bi tova ni beshe greshkata che pisahme "profesia uchitel", bez da imam stag, no imahme predvid che maga mi e osnoven kandidat i ima tri godini stag po svoiata profesia. Blagodaria oshte vednag.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Логиката ви е била напълно погрешна, natali. Твоят стаж наистина не е от голямо значение (носи максимум 2 точки), след като съпругът ти е водещия кандидат, НО трябва да е поне 6 месеца минимум. Защото в правилника им са посочени само два варианта при оценяване стажа на съпругът/та на водещия канддат - а) от 6 месеца до 1 година и б) повече от 1 година. При вариант - по-малко от 6 месеца трудов стаж, кандидатурата просто не се разглежда.
Изхода сега е да си "осигуриш" този стаж от 6 месеца по някакъв начин - работила си докато си учила например. Няма значение този стаж по каква специалност е бил - важното е да е надлежен документа, който го удостоверява т.е. да си има подпис и печат.
Изхода сега е да си "осигуриш" този стаж от 6 месеца по някакъв начин - работила си докато си учила например. Няма значение този стаж по каква специалност е бил - важното е да е надлежен документа, който го удостоверява т.е. да си има подпис и печат.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Хм, хора, разгледах много добре документа и никъде не видях
(seuil
éliminatoire=1)
при втория кандидат.
Пробвайте и на он-лайн теста. Попълнете една добра кандидатура и след това дайте на половинката най-ниските характеристики (даже и език нула) и ще видите, че кандидатурата ще мине.
Знам, че теста не е показател, но, както вече казах никъде не се посочва (поне аз не видях) минимално изискуеми условия за втория кандидат.
Проблема в случая може да идва, от това, че не събирате необходимите точки и при положение, че имаш този стаж те биха били достатъчни.
Или кандидатулата на мъжа ти може да не им се е сторила подходяща (не си споменала като какъв кандидатства) и да са решили да разменят кандидатите и затова да ти изискват този стаж (защото за основния кандидат има изискване от 6 месеца минимален трудов стаж)
(seuil
éliminatoire=1)
при втория кандидат.
Пробвайте и на он-лайн теста. Попълнете една добра кандидатура и след това дайте на половинката най-ниските характеристики (даже и език нула) и ще видите, че кандидатурата ще мине.
Знам, че теста не е показател, но, както вече казах никъде не се посочва (поне аз не видях) минимално изискуеми условия за втория кандидат.
Проблема в случая може да идва, от това, че не събирате необходимите точки и при положение, че имаш този стаж те биха били достатъчни.
Или кандидатулата на мъжа ти може да не им се е сторила подходяща (не си споменала като какъв кандидатства) и да са решили да разменят кандидатите и затова да ти изискват този стаж (защото за основния кандидат има изискване от 6 месеца минимален трудов стаж)