Za sreshtite w Burgas
Za sreshtite w Burgas
Kato srawnitelno now chlen na kandidat-emigrantskoto "bratstwo" w Burgas, ne znam dali ima ustanowena tradiciq za organizirane na sreshti. Otkakto sym w tozi forum, sme se sybirali edin pyt i smqtam, che shte e dobre i Burgazliite da se organizirame kato Sofianci. Predpolagam, che towa mi jelanie se spodelq ot mnozinstwoto kandidat-emigranti-burgazlii i zatowa bih iskal da razbera kakwa chestota na sreshtite bi bila naj-podhodqshta. Spored men 1-2 sreshti na mesec e dobyr wariant.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
zdraveite,
predlagam ako e vazmojno da se vidim tazi sedmica
)
/ na men i bez tova niama da mi e vazmojno po drugo vreme/
a inache sam prisastvala na edna sreshta prez mart i sam chuvala za edna minalata godina po tova vreme. Samo deto povecheto ot tezi dve sreshti sa otdavna v Canada, a drugi skoro zaminavat -tozi i sledvshtia mesec
Shte se radvam da se vidim, ako ne, napravo v Canada

predlagam ako e vazmojno da se vidim tazi sedmica

/ na men i bez tova niama da mi e vazmojno po drugo vreme/
a inache sam prisastvala na edna sreshta prez mart i sam chuvala za edna minalata godina po tova vreme. Samo deto povecheto ot tezi dve sreshti sa otdavna v Canada, a drugi skoro zaminavat -tozi i sledvshtia mesec
Shte se radvam da se vidim, ako ne, napravo v Canada

Здравейте бургазлии аз сам готов за нова среща стига да е след 17 4аса ако става въпрос за през седницата! Тези които са с по ограничено време могат да фиксират 4аса!А за мястото мисля 4е пред Свободния Университет ,както предния път е добре и може да си остани константа ,но ако имате други предложения казвайте
Айде до скоро надявам се

Айде до скоро надявам се

-