Za sreshtite w Burgas

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
gogo

Za sreshtite w Burgas

Мнение от gogo »

Kato srawnitelno now chlen na kandidat-emigrantskoto "bratstwo" w Burgas, ne znam dali ima ustanowena tradiciq za organizirane na sreshti. Otkakto sym w tozi forum, sme se sybirali edin pyt i smqtam, che shte e dobre i Burgazliite da se organizirame kato Sofianci. Predpolagam, che towa mi jelanie se spodelq ot mnozinstwoto kandidat-emigranti-burgazlii i zatowa bih iskal da razbera kakwa chestota na sreshtite bi bila naj-podhodqshta. Spored men 1-2 sreshti na mesec e dobyr wariant.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
jany
Обратна връзка:

Мнение от jany »

zdraveite,
predlagam ako e vazmojno da se vidim tazi sedmica :))
/ na men i bez tova niama da mi e vazmojno po drugo vreme/
a inache sam prisastvala na edna sreshta prez mart i sam chuvala za edna minalata godina po tova vreme. Samo deto povecheto ot tezi dve sreshti sa otdavna v Canada, a drugi skoro zaminavat -tozi i sledvshtia mesec
Shte se radvam da se vidim, ako ne, napravo v Canada :) :beer:
Аватар
snake

Мнение от snake »

Здравейте бургазлии аз сам готов за нова среща стига да е след 17 4аса ако става въпрос за през седницата! Тези които са с по ограничено време могат да фиксират 4аса!А за мястото мисля 4е пред Свободния Университет ,както предния път е добре и може да си остани константа ,но ако имате други предложения казвайте
Айде до скоро надявам се :beer: :beer: :beer: :lol:
valentin_niagolov

Мнение от valentin_niagolov »

Nie sashto sme saglasni. No chak v sabota vecher ako e vazmojno, zashtoto jena mi e na robota. Ako ste saglasni pak po sashtoto vreme 19.45 i pak na Svobodnia universitet. Ako ste bez angajimenti pishete da znaem che shte doidete.
jany
Обратна връзка:

Мнение от jany »

Az shte sam na linia, ako sam v Burgas.
gogo

Мнение от gogo »

Ako uspeq da se prigotwq bagaja - w nedelq sym na swatba w Sofia - i az shte dojda w sybota, 19:45 h. Wse pak, ako e den po-rano za men bi bilo po-udobno.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Заключено