Е, дойде и моя ред да се похваля с виза. Пристигна най-неочаквано в петък по UPS, аз я очаквах към края на месеца.
Медицински правих 27 март, после изследвания за туберкулоза и нова рентгенова снимка и най-изненадващо визата е с крайна дата 27.06 - датата на последната ми снимка.
Радвах се много, а сега на на третия ден вече не съм сигурна и ме гони съмнението, ама ще се оправя, това е само временно умопомрачение.
Много късмет на чакащите и дано да се зарадват скоро и те с добри новини.
Виза
re
Честито от нас!!!
Горе главата! Това са нормални мисли, които обхващат всеки от нас, но после минават.
Живей с мисълта, че от днес нататък животът ти коренно ще се промени към по-добро. Нали за това го правим всички ние, за по-хубаво бъдеще.
Много успехи зад океана.

Горе главата! Това са нормални мисли, които обхващат всеки от нас, но после минават.
Живей с мисълта, че от днес нататък животът ти коренно ще се промени към по-добро. Нали за това го правим всички ние, за по-хубаво бъдеще.
Много успехи зад океана.

Браво и от нас Jany
.
Радваме се за теб, жалко че може и да не се видим докато заминеш, но какво пък и ние ще дойдем.
Васил и Калина

Радваме се за теб, жалко че може и да не се видим докато заминеш, но какво пък и ние ще дойдем.
Васил и Калина
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.