Виза

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
jany
Обратна връзка:

Виза

Мнение от jany »

Е, дойде и моя ред да се похваля с виза. Пристигна най-неочаквано в петък по UPS, аз я очаквах към края на месеца.
Медицински правих 27 март, после изследвания за туберкулоза и нова рентгенова снимка и най-изненадващо визата е с крайна дата 27.06 - датата на последната ми снимка.
Радвах се много, а сега на на третия ден вече не съм сигурна и ме гони съмнението, ама ще се оправя, това е само временно умопомрачение.
Много късмет на чакащите и дано да се зарадват скоро и те с добри новини.
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Здрасти jany!!!
Я бързо се връщай при нас, за да не те обземат притеснителни мисли!!! :lol: :lol: :lol:
Стискам палци за 24.10!!!
Daniela

Мнение от Daniela »

Ура:))))) Много се радвам за визата ти! Като дойдеш в София непременно да ми я покажеш. До скоро и стига с тези съмнения.
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Честито от нас!!!
Горе главата! Това са нормални мисли, които обхващат всеки от нас, но после минават.
Живей с мисълта, че от днес нататък животът ти коренно ще се промени към по-добро. Нали за това го правим всички ние, за по-хубаво бъдеще.
Много успехи зад океана. :oops: :lol: :beer:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Nedei taka - ina4e s koi 6te patuvam na 24.10? ako me zareje6 6te triabva da 4akam godis.
jany
Обратна връзка:

Мнение от jany »

blagodaria na vsichki.
Nikoi ne izostaviam, az sam si taka, prez pet minuti mi se plache :)
Shte letim skoro
P.S. da imashe edna magicheska prachka i bagaja mi da se sabere sam, olele
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Браво и от нас Jany :wink: .
Радваме се за теб, жалко че може и да не се видим докато заминеш, но какво пък и ние ще дойдем.
Васил и Калина
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Заключено