писмо за паспортите
-
- Обратна връзка:
писмо за паспортите
Здравйте! Въпросът ми е дали някой скоро е получил писмо за паспортите. Възможно ли е да хората в Букурещ да са били в отпуска и визите, на тези които са минали медицински през лятото да се забавят по тази причина. Ние минахме медицинските на 14 юли и още чакаме.
Vseki s kysmeta si!
Zdravei Kirelaki,
Nie minahme meditsinskite na 18.08.2004 i kogato se obadihme sled tri sedmitsi v MOM ni kazaha,che meditsinskite sa v Bukuresht i sled tova triabva da otidat vav Viena
Mojete i vie da se obadite v MOM i da poiskate info, ot tam mogat da proslediat dokumentite do Viena.
Jelaia kasmet!
Nie minahme meditsinskite na 18.08.2004 i kogato se obadihme sled tri sedmitsi v MOM ni kazaha,che meditsinskite sa v Bukuresht i sled tova triabva da otidat vav Viena

Mojete i vie da se obadite v MOM i da poiskate info, ot tam mogat da proslediat dokumentite do Viena.
Jelaia kasmet!

писма за визи
Ние направихме медицинските на 21 юли. Звънихме в МОМ неколкократно, където стана ясно че служителката там нищо не знае и само "предполагала" че ве4е документите ни са в Авствия тъй като до сега не са ни поискали допълнителни изследвания... На края ни писна и се обадихме в МОМ за Румъния, където съвсем конкретно служителят ни увери, че всичко е ОК и че документите ни със сигурност са вече във Виена. Така, че за сега сме спокойни, но все още писмо за визи не сме видели... Мислим да изчакаме още малко и да звъннем в Букурещ. Ако някой междувременно получи покана, моля да каже!
Успех на всички!
Успех на всички!
Ние също още чакаме писмото за визата на сина ни. Направихме му медицинския преглед на 21 юли и още нищо не сме получили. Казаха ни, че през лятото нещата се бавят, защото голяма част от служителите в посолството излизат в отпуск. Ще почакаме още малко и след това ще трябва да започнем по-настоятелно да ги подканяме да си свълршат работата.
пак за писмото за визи
... А искам да запитам всички вас които чакате писмо за визи:
Има ли някой, на който статуса му след медицинските да се е променил? Трябвало от "En Cource" да стане някакъв друг, но не знам какъв...Въпреки че се твърди, че това не винаги се случва.
Има ли някой, на който статуса му след медицинските да се е променил? Трябвало от "En Cource" да стане някакъв друг, но не знам какъв...Въпреки че се твърди, че това не винаги се случва.

-
- Обратна връзка:
Passport leter
zdr
az minax MED na 16-08-04
na 16-09-04 se obadix v Sofia i mi kazaxa 4e na 02-09-04 Medicinskite mi bili v Vienna
valBG
az minax MED na 16-08-04
na 16-09-04 se obadix v Sofia i mi kazaxa 4e na 02-09-04 Medicinskite mi bili v Vienna
valBG
!
... xa dano taia sedmica po4nem da gi polu4avame tezi taka dalgoo4akvani pisma za vizi...
-
-
- Обратна връзка:
IMAM i az pismo
zdr
imam i az pismo
MED 16-08-2004
PISMO 22-09-2004
valBG
imam i az pismo
MED 16-08-2004
PISMO 22-09-2004