писмо за паспортите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
kirelaki
Обратна връзка:

писмо за паспортите

Мнение от kirelaki »

Здравйте! Въпросът ми е дали някой скоро е получил писмо за паспортите. Възможно ли е да хората в Букурещ да са били в отпуска и визите, на тези които са минали медицински през лятото да се забавят по тази причина. Ние минахме медицинските на 14 юли и още чакаме.
Vseki s kysmeta si!
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Az biah na meditsinski na 19.08.2004 i me preduprediha che zaradi letnia sezon moje da ima zabaviane (t.e. mnogo ot slujitelite da sa otpuska)
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Kirelaki,
Nie minahme meditsinskite na 18.08.2004 i kogato se obadihme sled tri sedmitsi v MOM ni kazaha,che meditsinskite sa v Bukuresht i sled tova triabva da otidat vav Viena :roll:
Mojete i vie da se obadite v MOM i da poiskate info, ot tam mogat da proslediat dokumentite do Viena.
Jelaia kasmet! :P
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Възможно ли е да хората в Букурещ да са били в отпуска и визите, на тези които са минали медицински през лятото да се забавят по тази причина.
Възможно е!
Ние правихме медицинските април 2003 ,а резултата видяхме края на август 2003.
Аватар
holy

писма за визи

Мнение от holy »

Ние направихме медицинските на 21 юли. Звънихме в МОМ неколкократно, където стана ясно че служителката там нищо не знае и само "предполагала" че ве4е документите ни са в Авствия тъй като до сега не са ни поискали допълнителни изследвания... На края ни писна и се обадихме в МОМ за Румъния, където съвсем конкретно служителят ни увери, че всичко е ОК и че документите ни със сигурност са вече във Виена. Така, че за сега сме спокойни, но все още писмо за визи не сме видели... Мислим да изчакаме още малко и да звъннем в Букурещ. Ако някой междувременно получи покана, моля да каже!
Успех на всички!
jana

Мнение от jana »

Ние също още чакаме писмото за визата на сина ни. Направихме му медицинския преглед на 21 юли и още нищо не сме получили. Казаха ни, че през лятото нещата се бавят, защото голяма част от служителите в посолството излизат в отпуск. Ще почакаме още малко и след това ще трябва да започнем по-настоятелно да ги подканяме да си свълршат работата.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Holy,
Kakav e tozi telefon na MOM za Rumania? :roll:
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

Ние минахме медицинския преглед на 14 юли, след 2-3 седмици служителката в МОМ ми каза по телефона, че сме в списъка на одобрените от 30 юли. Но досега не са ни поискали паспортите.
Явно забавянето е заради отпуските през лятото:(
Vseki s kysmeta si!
Аватар
holy

пак за писмото за визи

Мнение от holy »

... А искам да запитам всички вас които чакате писмо за визи:

Има ли някой, на който статуса му след медицинските да се е променил? Трябвало от "En Cource" да стане някакъв друг, но не знам какъв...Въпреки че се твърди, че това не винаги се случва. :roll:
valBG
Обратна връзка:

Passport leter

Мнение от valBG »

zdr

az minax MED na 16-08-04
na 16-09-04 se obadix v Sofia i mi kazaxa 4e na 02-09-04 Medicinskite mi bili v Vienna

valBG
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

... xa dano taia sedmica po4nem da gi polu4avame tezi taka dalgoo4akvani pisma za vizi...
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

Polu4ihme dnes pismo ot Bucarest:) Nai-posle:)
Bon courage na vsi4ki! Ve4e sa se napo4ivali i razmyrdali v Bucarest!
Vseki s kysmeta si!
Аватар
some

Мнение от some »

I nie dnes poluchihme 8)
Kogato se obazdahme v MOM ni kazaha che med. sa vav Bukuresht
a dnes se okazva che 5 dena predi tova sa bili vav Viena
;)
nevedomi sa patishtata medicinski a oshte po malko MOM-ski
Valentin Angelov

Мнение от Valentin Angelov »

Nie sus suprugata pravihme med. na 20 avgust i vcera polucihme pismo za vizi.Vsicki kazvat ce e mnogo burzo?Sega ste si vadim novi pasporti(starite ni izticat na 04.04.2005)i sled 1mesec ste im gi pratim.Uspeh na vsicki
valBG
Обратна връзка:

IMAM i az pismo

Мнение от valBG »

zdr

imam i az pismo

MED 16-08-2004

PISMO 22-09-2004

valBG
Заключено