Защо бъдещият ми наемодател иска да знае годишния ми доход

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Защо бъдещият ми наемодател иска да знае годишния ми дох

Мнение от MrGeek »

miteto написа:За мен голямата изненада е Чехия - само 2 места след щатите :o
За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе! :o :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

MrGeek написа: За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе! :o :D
Което е пряко следствие от по-мазното овче българско сирене... :D

Е, не всичкия хляб тука е вечен дунапрен, и омега три-смарт глупости... Намира се и ръжен прилично-вкусен и плътен, а когато не ме мързи, си пека и с машината. Пък и кой яде хляб, като има пасти... 8) ..ама пюрето от авокадо чат-пат обичам да си го намажа на нещо. Просто не трябва да се плъзгате по наклонената плоскост на готовите храни. :)
Embrace your climate change!
borismorev

Мнение от borismorev »

туристите в Париж си личат от километър, чужденците също. А аз за толкова години в различни части на Франция, дебели французойки от по-белия тип не сам виждал. Арабките и черните имат доста повече junk in the trunk.
Викам да преместим мненията в тема сравнения Франция-Канада.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Да резюмирам нещо за следващи новодошли: (ако са имали нерви да стигнат до 6-та страница).
Ако не ви кефи в Канада, това надали е проблем за някой форумец, да не говорим пък, че можело да се обиди.
Проблемът си е изцяло ваш. Аз си спомням хора които отначало не ги кефеше, но после им прокефна :)
И мен не ме кефеше отначало. Ха, интересен факт - дори и тогава не ми е идвало на ум, че храната била с не-добри вкусови качества. Нито тук, нито в Европа, нито в Азия. Въпрос на вкус :)
Съсредоточете се върху прагматичните съвети във форума. Имаше въпрос защо Румен давал акъли като не бива да се вярва на акъли, а да се четат официалните сайтове. Ами защото някои от нас си губят времето с най-добри намерения да кажат нещо полезно. Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). Като отсеете няколко ника които ви звучат надеждно, като ги комбинирате и като сравните и с други източници, и разбира се официалните - ето ви полезна база.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

optics написа: Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). .
А бе то таш@к,таш@к, ама на голо д2пе нали знеш какво става :@ :@
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, те т'ва е грешката, че нEкои си приказват, съдейки по своите дупета (голи в случая, щото ги мързи да си операт гащите) :D :D :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

optics написа:Да резюмирам нещо за следващи новодошли: (ако са имали нерви да стигнат до 6-та страница).
Ако не ви кефи в Канада, това надали е проблем за някой форумец, да не говорим пък, че можело да се обиди.
Проблемът си е изцяло ваш. Аз си спомням хора които отначало не ги кефеше, но после им прокефна :)
И мен не ме кефеше отначало. Ха, интересен факт - дори и тогава не ми е идвало на ум, че храната била с не-добри вкусови качества. Нито тук, нито в Европа, нито в Азия. Въпрос на вкус :)
Съсредоточете се върху прагматичните съвети във форума. Имаше въпрос защо Румен давал акъли като не бива да се вярва на акъли, а да се четат официалните сайтове. Ами защото някои от нас си губят времето с най-добри намерения да кажат нещо полезно. Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). Като отсеете няколко ника които ви звучат надеждно, като ги комбинирате и като сравните и с други източници, и разбира се официалните - ето ви полезна база.
"Голямо дърво" ! :!:
и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ... :rofl: :D :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ...
Това е толкова далече от истината, че си нямаш и идея.
Това са впечатления на гащник, който не знае езика, няма пари и не може да осъзнае какво точно става около него. :D
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

myhata II написа:... "Голямо дърво" ! :!:
Като ти чета бисерите и все се чудя: Що го чиниш ти тук?!?
Батето си направи някой лев и хвана пътя за БГ.
Познавам и други, които си тръгнаха с еднопосочен билет, при това, за разлика от Батето си затвориха всякаква вратичка за наобратно.
Та все чудя, ти що само плюеш, ами не хванеш и ти пътя.

Да, Канада, и по-специално Кебек, и още по-специално Монреал може и да са "голямо дърво", ама за мен БГ е още по-голямо.
Казвал съм го не веднъж: Ако зависи само от мен, аз от Монреал не мърдам.
И да знаеш, видял съм и Торонто, и New Haven CT USA, и английския Лондон, и немечко и т.н.
Но според мен, за децата ми, за семейството ми и за мен самия Монтреал, Кебек, Канада е най-добре.
И още нещо, отдавна не съм на социал, та не "цоциала" ме привлича тук (той бе докато понауча френски и вляза в OIQ).
И още нещо, все още не съм си стигнал стандарта от БГ.
И въпреки това, според мен, за мен в Монтреал, Кебек, Канада е най-добре.

Айде със здраве!
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

roumensp написа:
myhata II написа:Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ...
Това е толкова далече от истината, че си нямаш и идея.
Това са впечатления на гащник, който не знае езика, няма пари и не може да осъзнае какво точно става около него. :D
Е, те някои си остават гащници цял живот, така че не е лишено от смисъл. Само що продължават да се мъчат в тая пуста Канада, не знам. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Дайте на гащника чифт тиранти, а кой разбрал-разбрал ;)

А онзи отгоре дето е изписал една кофа мастило,защо не спомена колко години е бил със семейството си на социал или там нареченото кофти
Защото в тъй наречената скапана България никой няма да ги трае там
Айде със здраве че на гащника му падат гащите :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Мухи, от мен да знаеш, само за преценката на хората е валидно първото впечатление. Всичко останало се променя с времето. Oбаче ако не си човек, няма как да стане, няма. Здрав бъди, разбира се. :)
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

myhata II написа: и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ... :rofl: :D :lol:
точно. факт. :) :)
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:Мухи, от мен да знаеш, само за преценката на хората е валидно първото впечатление.
Не, не е ... личен опит. Познавах такива артисти, че трябваше да минат месеци или години преди да опозная истинската им същност. Освен ако ти не си някакъв супер-психолог, проникващ в най-тъмните кътчета на душите на хората само с един поглед ... ;)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

спиро написа:
myhata II написа: и още нещо безплатно от мен
точно. факт. :) :)
Ти откъде знаеш, живял ли си в Канада ? :angel:
Публикувай отговор