За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе!miteto написа:За мен голямата изненада е Чехия - само 2 места след щатите
Защо бъдещият ми наемодател иска да знае годишния ми доход
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Защо бъдещият ми наемодател иска да знае годишния ми дох
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Което е пряко следствие от по-мазното овче българско сирене...MrGeek написа: За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе!![]()
Е, не всичкия хляб тука е вечен дунапрен, и омега три-смарт глупости... Намира се и ръжен прилично-вкусен и плътен, а когато не ме мързи, си пека и с машината. Пък и кой яде хляб, като има пасти...
Embrace your climate change!
-
borismorev
туристите в Париж си личат от километър, чужденците също. А аз за толкова години в различни части на Франция, дебели французойки от по-белия тип не сам виждал. Арабките и черните имат доста повече junk in the trunk.
Викам да преместим мненията в тема сравнения Франция-Канада.
Викам да преместим мненията в тема сравнения Франция-Канада.
- optics
- Модератор
Да резюмирам нещо за следващи новодошли: (ако са имали нерви да стигнат до 6-та страница).
Ако не ви кефи в Канада, това надали е проблем за някой форумец, да не говорим пък, че можело да се обиди.
Проблемът си е изцяло ваш. Аз си спомням хора които отначало не ги кефеше, но после им прокефна
И мен не ме кефеше отначало. Ха, интересен факт - дори и тогава не ми е идвало на ум, че храната била с не-добри вкусови качества. Нито тук, нито в Европа, нито в Азия. Въпрос на вкус
Съсредоточете се върху прагматичните съвети във форума. Имаше въпрос защо Румен давал акъли като не бива да се вярва на акъли, а да се четат официалните сайтове. Ами защото някои от нас си губят времето с най-добри намерения да кажат нещо полезно. Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). Като отсеете няколко ника които ви звучат надеждно, като ги комбинирате и като сравните и с други източници, и разбира се официалните - ето ви полезна база.
Ако не ви кефи в Канада, това надали е проблем за някой форумец, да не говорим пък, че можело да се обиди.
Проблемът си е изцяло ваш. Аз си спомням хора които отначало не ги кефеше, но после им прокефна
И мен не ме кефеше отначало. Ха, интересен факт - дори и тогава не ми е идвало на ум, че храната била с не-добри вкусови качества. Нито тук, нито в Европа, нито в Азия. Въпрос на вкус
Съсредоточете се върху прагматичните съвети във форума. Имаше въпрос защо Румен давал акъли като не бива да се вярва на акъли, а да се четат официалните сайтове. Ами защото някои от нас си губят времето с най-добри намерения да кажат нещо полезно. Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). Като отсеете няколко ника които ви звучат надеждно, като ги комбинирате и като сравните и с други източници, и разбира се официалните - ето ви полезна база.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
А бе то таш@к,таш@к, ама на голо д2пе нали знеш какво ставаoptics написа: Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). .
- Bistra
- Напуснал форума
Е, те т'ва е грешката, че нEкои си приказват, съдейки по своите дупета (голи в случая, щото ги мързи да си операт гащите)

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
"Голямо дърво" !optics написа:Да резюмирам нещо за следващи новодошли: (ако са имали нерви да стигнат до 6-та страница).
И мен не ме кефеше отначало. Ха, интересен факт - дори и тогава не ми е идвало на ум, че храната била с не-добри вкусови качества. Нито тук, нито в Европа, нито в Азия. Въпрос на вкус![]()
и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ...
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Това е толкова далече от истината, че си нямаш и идея.myhata II написа:Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ...
Това са впечатления на гащник, който не знае езика, няма пари и не може да осъзнае какво точно става около него.
- klisurov
- Обратна връзка:
Като ти чета бисерите и все се чудя: Що го чиниш ти тук?!?myhata II написа:... "Голямо дърво" !![]()
Батето си направи някой лев и хвана пътя за БГ.
Познавам и други, които си тръгнаха с еднопосочен билет, при това, за разлика от Батето си затвориха всякаква вратичка за наобратно.
Та все чудя, ти що само плюеш, ами не хванеш и ти пътя.
Да, Канада, и по-специално Кебек, и още по-специално Монреал може и да са "голямо дърво", ама за мен БГ е още по-голямо.
Казвал съм го не веднъж: Ако зависи само от мен, аз от Монреал не мърдам.
И да знаеш, видял съм и Торонто, и New Haven CT USA, и английския Лондон, и немечко и т.н.
Но според мен, за децата ми, за семейството ми и за мен самия Монтреал, Кебек, Канада е най-добре.
И още нещо, отдавна не съм на социал, та не "цоциала" ме привлича тук (той бе докато понауча френски и вляза в OIQ).
И още нещо, все още не съм си стигнал стандарта от БГ.
И въпреки това, според мен, за мен в Монтреал, Кебек, Канада е най-добре.
Айде със здраве!
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- Bistra
- Напуснал форума
Е, те някои си остават гащници цял живот, така че не е лишено от смисъл. Само що продължават да се мъчат в тая пуста Канада, не знам.roumensp написа:Това е толкова далече от истината, че си нямаш и идея.myhata II написа:Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ...
Това са впечатления на гащник, който не знае езика, няма пари и не може да осъзнае какво точно става около него.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Дайте на гащника чифт тиранти, а кой разбрал-разбрал
А онзи отгоре дето е изписал една кофа мастило,защо не спомена колко години е бил със семейството си на социал или там нареченото кофти
Защото в тъй наречената скапана България никой няма да ги трае там
Айде със здраве че на гащника му падат гащите
А онзи отгоре дето е изписал една кофа мастило,защо не спомена колко години е бил със семейството си на социал или там нареченото кофти
Защото в тъй наречената скапана България никой няма да ги трае там
Айде със здраве че на гащника му падат гащите
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Мухи, от мен да знаеш, само за преценката на хората е валидно първото впечатление. Всичко останало се променя с времето. Oбаче ако не си човек, няма как да стане, няма. Здрав бъди, разбира се. 
точно. факт.myhata II написа: и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ...![]()
![]()
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
- roumensp
Не, не е ... личен опит. Познавах такива артисти, че трябваше да минат месеци или години преди да опозная истинската им същност. Освен ако ти не си някакъв супер-психолог, проникващ в най-тъмните кътчета на душите на хората само с един поглед ...Bistra написа:Мухи, от мен да знаеш, само за преценката на хората е валидно първото впечатление.
- roumensp
Ти откъде знаеш, живял ли си в Канада ?спиро написа:точно. факт.myhata II написа: и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ...![]()
![]()
![]()