interesuva me dali moga da vnesa parite v banka i posle ...da gi izvadj ot tam stava vupros za tova, 4e dokumenta mi trjbva za purvoto podavane, a ne za intervuto! na intervuto prosledjvat li za primerno 6 mecetsa nazad dali bankovata smetka ti e pulna jsno mi e 4e za intervuto shte trjbva pak da se vkara sushtata suma!
blagodarj!
avve написа:interesuva me dali moga da vnesa parite v banka i posle ...da gi izvadj ot tam stava vupros za tova, 4e dokumenta mi trjbva za purvoto podavane, a ne za intervuto! na intervuto prosledjvat li za primerno 6 mecetsa nazad dali bankovata smetka ti e pulna jsno mi e 4e za intervuto shte trjbva pak da se vkara sushtata suma!
blagodarj!
То може и нотариални актове за имущество да представиш. Например че имаш мерцедес за 60 000 лв
Иначе това банка не може да дава такава информация. Ако банков служител от банката ти направи подобно нещо можеш да ги скъсаш както него така и цялата банка от влачене по съдилища и обещетения за нарушена банкова тайна и произтекли от това финансови и морални щети за тебе