vupros za BANKOVATA REFERENTSIJ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
avve
Обратна връзка:

vupros za BANKOVATA REFERENTSIJ

Мнение от avve »

interesuva me dali moga da vnesa parite v banka i posle ...da gi izvadj ot tam :?: stava vupros za tova, 4e dokumenta mi trjbva za purvoto podavane, a ne za intervuto! na intervuto prosledjvat li za primerno 6 mecetsa nazad dali bankovata smetka ti e pulna :lol: :?: jsno mi e 4e za intervuto shte trjbva pak da se vkara sushtata suma!
blagodarj!
Savoir c'est pouvoir!
kikimora

Мнение от kikimora »

Може.Преди интервюто пак правиш същото.Не ти проследяват сметката.Смело напред.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: vupros za BANKOVATA REFERENTSIJ

Мнение от yaiuat »

avve написа:interesuva me dali moga da vnesa parite v banka i posle ...da gi izvadj ot tam :?: stava vupros za tova, 4e dokumenta mi trjbva za purvoto podavane, a ne za intervuto! na intervuto prosledjvat li za primerno 6 mecetsa nazad dali bankovata smetka ti e pulna :lol: :?: jsno mi e 4e za intervuto shte trjbva pak da se vkara sushtata suma!
blagodarj!
То може и нотариални актове за имущество да представиш. Например че имаш мерцедес за 60 000 лв :beer: :D
:beer: Изображение

Иначе това банка не може да дава такава информация. Ако банков служител от банката ти направи подобно нещо можеш да ги скъсаш както него така и цялата банка от влачене по съдилища и обещетения за нарушена банкова тайна и произтекли от това финансови и морални щети за тебе :D
Аватар
avve
Обратна връзка:

а...след като видях примера за имущество възникна въпрос!?

Мнение от avve »

ша мога ли да си я купя някога....като дойда при вас! :?: :D
иначе ако ми видят таралясника....надали ще го признаят за имущество! :cry:
Savoir c'est pouvoir!
LaRue

Мнение от LaRue »

yaiuat, ако обичаш махни тази картинка защото е много голяма и прави страницата "извън габаритна" :oops:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено