Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
- optics
- Модератор
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Чета в Хасково.нет: „Делян Добрев поздравява Хасково”. „Уважаеми съграждани… Позволете ми… Бъдете все така… Дерзайте… Пожелавам ви здраве и късмет…”
Късмет, късмет главно! Щото и на „Титаник” са били здрави, но немали късмет. (Бойко Борисов)

http://offnews.bg/index.php/102300/toni ... -septemvri" Този д-р Филипов го признавам...добър, много добър!

Този доктор не беше ли в Пирогов навремето?apple написа:Чета в Хасково.нет: „Делян Добрев поздравява Хасково”. „Уважаеми съграждани… Позволете ми… Бъдете все така… Дерзайте… Пожелавам ви здраве и късмет…”
Късмет, късмет главно! Щото и на „Титаник” са били здрави, но немали късмет. (Бойко Борисов)![]()
http://offnews.bg/index.php/102300/toni ... -septemvri" Този д-р Филипов го признавам...добър, много добър!
Или още е там?
Идея си нямамprace написа:Този доктор не беше ли в Пирогов навремето?apple написа:Чета в Хасково.нет: „Делян Добрев поздравява Хасково”. „Уважаеми съграждани… Позволете ми… Бъдете все така… Дерзайте… Пожелавам ви здраве и късмет…”
Късмет, късмет главно! Щото и на „Титаник” са били здрави, но немали късмет. (Бойко Борисов)![]()
Или още е там?

- MrGeek
- Путлер Капут
Гордостта на Боко - новия лъч на метрото в София, протече при първия дъжд.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Това е сигурно Станишев. През нощта е надупчил тавана, за да вали..
А най-много ми хареса, че на търга е имало един участник.
А най-много ми хареса, че на търга е имало един участник.
- optics
- Модератор
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Много ме забавлява Боцата. Ако можем да го поканим тук в Канада да ни повесели в някое училище.
Готова съм да дам до $30 за билет. Може да дарим парите после..
Какво мислите за идеята?
Какво мислите за идеята?
Супер! Аз давам повече - 80 бокса.prace написа:Много ме забавлява Боцата. Ако можем да го поканим тук в Канада да ни повесели в някое училище.
Какво мислите за идеята?

- Bistra
- Напуснал форума
А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Е що така де? И той има униформа и генералски лампази, не ти ли въздействат по обичайния начин? Толкова жени си носеха снимката му навремето... Беше неофициалния секс символ на средно статистическата българка. То затова и беше избран де...Bistra написа:А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!

- roumensp
Боко ще остане в историята и с още едно нещо: табуретката си за кафе.
Бойко си носел табуретка в „раздрънкания“ Еърбъс

Бойко си носел табуретка в „раздрънкания“ Еърбъс
- Bistra
- Напуснал форума
Тц! Много е прост.Не става за Министър председател!apple написа:Е що така де? И той има униформа и генералски лампази, не ти ли въздействат по обичайния начин? Толкова жени си носеха снимката му навремето... Беше неофициалния секс символ на средно статистическата българка. То затова и беше избран де...Bistra написа:А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!
Той и мъжа ми се маскира на пожарникар в определени случаи, а аз на палаво огънче

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Абе сега не говорим за министър председател, а за мистър в кревата ти... Затова те питах?Bistra написа:Тц! Много е прост.Не става за Министър председател!apple написа:Е що така де? И той има униформа и генералски лампази, не ти ли въздействат по обичайния начин? Толкова жени си носеха снимката му навремето... Беше неофициалния секс символ на средно статистическата българка. То затова и беше избран де...Bistra написа:А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!
Той и мъжа ми се маскира на пожарникар в определени случаи, а аз на палаво огънче, ама ний не участвуваме в управлението на никоя държава. Правим го само за фън.

- Bistra
- Напуснал форума
Tц! Рекох и отсекох. С мъже заемащи високи постове като Министър председатели, шефове и т.н....Не спя!...Дори и не фантазирам, ако така ти е по-угодно. Имам си принципи, какво да го правиш. Не се е изнамерил още мъжа, който може да ми е министър. Виж, ако е приятел е друга работа.