Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
optics
Модератор

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от optics »

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
apple

Мнение от apple »

Чета в Хасково.нет: „Делян Добрев поздравява Хасково”. „Уважаеми съграждани… Позволете ми… Бъдете все така… Дерзайте… Пожелавам ви здраве и късмет…”

Късмет, късмет главно! Щото и на „Титаник” са били здрави, но немали късмет. (Бойко Борисов)
:rofl:
http://offnews.bg/index.php/102300/toni ... -septemvri" Този д-р Филипов го признавам...добър, много добър! :y:
prace

Мнение от prace »

apple написа:
Чета в Хасково.нет: „Делян Добрев поздравява Хасково”. „Уважаеми съграждани… Позволете ми… Бъдете все така… Дерзайте… Пожелавам ви здраве и късмет…”

Късмет, късмет главно! Щото и на „Титаник” са били здрави, но немали късмет. (Бойко Борисов)
http://offnews.bg/index.php/102300/toni ... -septemvri" Този д-р Филипов го признавам...добър, много добър! :y:
Този доктор не беше ли в Пирогов навремето?
Или още е там?
apple

Мнение от apple »

prace написа:
apple написа:

Този доктор не беше ли в Пирогов навремето?
Или още е там?
Идея си нямам :?: Аз му се възхищавам на стила на писане, а дали изобщо е доктор и къде това не знам.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
prace

Мнение от prace »

Това е сигурно Станишев. През нощта е надупчил тавана, за да вали..
А най-много ми хареса, че на търга е имало един участник.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Тримата тенори !!! :rofl: :rofl: :rofl:

http://youtu.be/zADWoOD2yIw"

(в български вариант)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
prace

Мнение от prace »

Много ме забавлява Боцата. Ако можем да го поканим тук в Канада да ни повесели в някое училище.
Готова съм да дам до $30 за билет. Може да дарим парите после..
Какво мислите за идеята?
apple

Мнение от apple »

prace написа:Много ме забавлява Боцата. Ако можем да го поканим тук в Канада да ни повесели в някое училище.
Готова съм да дам до $30 за билет. Може да дарим парите после..
Какво мислите за идеята?
Супер! Аз давам повече - 80 бокса. :lol: Някой иска ли да наддава? :?: Той не е от евтините ако го искате трябва да се внесете повечко. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!
Е що така де? И той има униформа и генералски лампази, не ти ли въздействат по обичайния начин? Толкова жени си носеха снимката му навремето... Беше неофициалния секс символ на средно статистическата българка. То затова и беше избран де... ;)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Боко ще остане в историята и с още едно нещо: табуретката си за кафе. :D

Бойко си носел табуретка в „раздрънкания“ Еърбъс
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:
Bistra написа:А аз не давам нито цент за това недоразумение! Да си седи в България - там му се радват! Не го щем тук!
Е що така де? И той има униформа и генералски лампази, не ти ли въздействат по обичайния начин? Толкова жени си носеха снимката му навремето... Беше неофициалния секс символ на средно статистическата българка. То затова и беше избран де... ;)
Тц! Много е прост.Не става за Министър председател!
Той и мъжа ми се маскира на пожарникар в определени случаи, а аз на палаво огънче :D , ама ний не участвуваме в управлението на никоя държава. Правим го само за фън. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:
apple написа:
Тц! Много е прост.Не става за Министър председател!
Той и мъжа ми се маскира на пожарникар в определени случаи, а аз на палаво огънче :D , ама ний не участвуваме в управлението на никоя държава. Правим го само за фън. ;)
Абе сега не говорим за министър председател, а за мистър в кревата ти... Затова те питах? :lol: Представи си, че ти се появи с генералската униформа, букет червени рози,шампанско, чифт белезници с розови пухчета за тебе и е десетина години по-млад, че вече одъртя и затлъстя... Ако ти поиска ще ли му дадеш? ;) Малко весело да направим за аудиторията... Пък и понеже обичаш да споделяш фантазии рекох да те питам? :?:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Tц! Рекох и отсекох. С мъже заемащи високи постове като Министър председатели, шефове и т.н....Не спя!...Дори и не фантазирам, ако така ти е по-угодно. Имам си принципи, какво да го правиш. Не се е изнамерил още мъжа, който може да ми е министър. Виж, ако е приятел е друга работа.:)
Публикувай отговор