Immigration: Dokazvane na staj

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Nilvap
Обратна връзка:

Мнение от Nilvap »

На последната информационната сесия имаше подобен въпрос и образа от Виена изрично спомена че трудов стаж ще се признава само по трудова книжка или извлечение от НОИ. Не знам дали това беше само за стряскане, но това каза - зададоха му изрично този въпрос.
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

ilian79 написа:доста несвързано,липсва подреденост на мисълта:белег за ниска интелигентност.озлобление и склоност към обиди:неудовлетвореност от постигнатато,ниска култура,проблеми(от всякакво естество)
колко процента познах,обзалагам се че 90%
със здраве и се опитвай да се замисляш на одговорите на хората който нападаш с обиди
Уважаеми г-н Илиан,
Не знам дали присъствието Ви в този форум не се дължи именно поради проблемите, които споменавате но определено те не съвпадат с моите.

Успехи в живота въпреки че се съмнявам в такива във Вашия случай. Ще се радвам да прекратим темата поради това че този диалог определно ми доскучава.

Искрено, Станислав
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Този спор нещо много се разгорещи,обаче
1)миналата година ,когато аз минавах интервю-стаж се доказваше със всякакви подръчни материали.
2)както Свилко писа и аз съм чувал,в този форум са се включвали интервюиращи-Ахтунг!
3)Илиане извинявай,че те цитирам,ама тоя въпрос:
зададоха му изрично този въпрос.
ми напомня на един легендарен въпрос:
"Караула с каски ли да е?" :lol: :lol: :lol:
чиийто отговор неизменно е бил:
"А-а -а да бе верно-разбира се ,че с каски!"
че да се самопрецакат часовите,не си го набивай сам
или дето се казва:"Не викай-Мецооо,да не се обади!"
но хард фийлингс!
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

Уважаеми гн.Бинев,
съжелявам че трябваше да се стига до обиди,извинявайте!
С уважение,Илиян
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Nilvap написа:На последната информационната сесия имаше подобен въпрос и образа от Виена изрично спомена че трудов стаж ще се признава само по трудова книжка или извлечение от НОИ. Не знам дали това беше само за стряскане, но това каза - зададоха му изрично този въпрос.
Принципно си прав. Аз това не го отричам. Въпроса беше дали е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО или ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ, защото първото казали на човека от чието име питам и аз ахнах.

Второ аз примерно имах 1.5 години стаж на черно, защото просто времената бяха такива. Учех и работех, после продъжих да работя ама не плащането на данъци не беше от приоритет.

Работодателя ми беше дал референция за стажа на английски и нямаше проблеми на интервюто.

За хората които ще ходят на интервю и искат да слушат (а не да си правим ирелевантни забележки с хора от Пловдив) е хубаво да си носят резюме на интервюто - стилно изглежда когато те оценяват професионално.
Заключено