Immigration: Dokazvane na staj
Уважаеми г-н Илиан,ilian79 написа:доста несвързано,липсва подреденост на мисълта:белег за ниска интелигентност.озлобление и склоност към обиди:неудовлетвореност от постигнатато,ниска култура,проблеми(от всякакво естество)
колко процента познах,обзалагам се че 90%
със здраве и се опитвай да се замисляш на одговорите на хората който нападаш с обиди
Не знам дали присъствието Ви в този форум не се дължи именно поради проблемите, които споменавате но определено те не съвпадат с моите.
Успехи в живота въпреки че се съмнявам в такива във Вашия случай. Ще се радвам да прекратим темата поради това че този диалог определно ми доскучава.
Искрено, Станислав
Този спор нещо много се разгорещи,обаче
1)миналата година ,когато аз минавах интервю-стаж се доказваше със всякакви подръчни материали.
2)както Свилко писа и аз съм чувал,в този форум са се включвали интервюиращи-Ахтунг!
3)Илиане извинявай,че те цитирам,ама тоя въпрос:
"Караула с каски ли да е?"
чиийто отговор неизменно е бил:
"А-а -а да бе верно-разбира се ,че с каски!"
че да се самопрецакат часовите,не си го набивай сам
или дето се казва:"Не викай-Мецооо,да не се обади!"
но хард фийлингс!
1)миналата година ,когато аз минавах интервю-стаж се доказваше със всякакви подръчни материали.
2)както Свилко писа и аз съм чувал,в този форум са се включвали интервюиращи-Ахтунг!
3)Илиане извинявай,че те цитирам,ама тоя въпрос:
ми напомня на един легендарен въпрос:зададоха му изрично този въпрос.
"Караула с каски ли да е?"

чиийто отговор неизменно е бил:
"А-а -а да бе верно-разбира се ,че с каски!"
че да се самопрецакат часовите,не си го набивай сам
или дето се казва:"Не викай-Мецооо,да не се обади!"
но хард фийлингс!
Принципно си прав. Аз това не го отричам. Въпроса беше дали е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО или ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ, защото първото казали на човека от чието име питам и аз ахнах.Nilvap написа:На последната информационната сесия имаше подобен въпрос и образа от Виена изрично спомена че трудов стаж ще се признава само по трудова книжка или извлечение от НОИ. Не знам дали това беше само за стряскане, но това каза - зададоха му изрично този въпрос.
Второ аз примерно имах 1.5 години стаж на черно, защото просто времената бяха такива. Учех и работех, после продъжих да работя ама не плащането на данъци не беше от приоритет.
Работодателя ми беше дал референция за стажа на английски и нямаше проблеми на интервюто.
За хората които ще ходят на интервю и искат да слушат (а не да си правим ирелевантни забележки с хора от Пловдив) е хубаво да си носят резюме на интервюто - стилно изглежда когато те оценяват професионално.