Не исках да коментирам, ама това е гледната точка на някой, който е учил философия в 1-ви курс, обаче не му личи особено. Който започва спор нормално с обиди и после се жалва, че и него го обиждали. Ама, те-обидите са май емоционални аргументи, та в тоя ред на мисли правилна е горната мисъл. Един неемоционален такъв аргумент е решението на съд например, независимо дали е манипулиран или не (защото това не може да се докажеablood написа:Фактите от фактическа гледна точка не били факти (разминавали се).apple написа:...а фактите те са нещо, което от юридическа и фактическа гледна точка, както каза може да се разминават жестоко.
"За" или" Против" сте смъртното наказание ?
- Bistra
- Напуснал форума
Re: "За" или" Против" сте смъртното наказание ?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Много добре знаеш какво съм имала предвид...недей пак да се отваряш излишно! Юридическите факти и това, което ти считаш за факт са две различни неща. Това, че не съм го написала по най-правилния начин нищо не означава освен, че когато човек бърза не се изразява добре. Ама ти и когато не бързаш си царица на "бисерите". А философията ако ти си спомняш и половината от това, което си учила по тази дисциплина в първи курс ще те приветствам.
Ама надали... Човека дето го претриха заедно с мене ти каза откъде са ти проблемите...ама нали си с връзки изтриха го. Нищо, че към мене същите "диагнози" си висят още пък и ти даже ми ги слагаш. Айде вземи все пак малко да поработиш и да обърнеш внимание на "мосюто", че наистина прекаляваш с активността си. Вложи си енергията в нещо по-съзидателно. 
- Bistra
- Напуснал форума
Аз не съм философ. Прекалено съм прагматична за да бъда. Зная много добре, че истината е различна за всеки. Затова и ти казах, че споровете се решават в съд. После остава страданието поне за 10 години напред. Човек трябва да мисли преди да нанася "емоционални" щети, да не говорим пък за материалните.
Нямам връзки. Просто се придържам към Форумния устав.
Нямам връзки. Просто се придържам към Форумния устав.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- MrGeek
- Путлер Капут
Ябълке, според логовете на форума и въпросните теми, твоята приятелка бистра има два пъти повече изтрити постове от теб. Излиза, че всъщност ти май си с връзки. Както казва мухЪтЪ - туш!apple написа:Човека дето го претриха заедно с мене ти каза откъде са ти проблемите...ама нали си с връзки изтриха го. Нищо, че към мене същите "диагнози" си висят още пък и ти даже ми ги слагаш.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Ба си глупостта - общественото мнение ли съди или съдя + съдебни заседатели? Предполагам не си чул за "jury sequestration"? При делото с/у О Джей ги бяха изолирали повече от 3 месеца.Maximus написа:То момичето почина, милото, мир на праха му. Точно тия тримата като четох какви са, чии синове са, ще се измъкнат. Ако бях баща на момичето и са ми пред очите - приключват с житейския си път и тримата изверги, пък после каквото ще да ме правят. НО това е от гледна точка на "ако" и "ако бях". Виж, обаче, как и ти си предубеден, както и аз. Ти знаеш историята от медиите и толкова. Медиите са прекалено силна, зависима, платена, нечистоплътна и отвратителна власт. Тяхната коректност се отъждествява в болшинството от случаите в полза на силния на деня. Не казвам, че тия боклуци са били прави, невинни или не трябва да ги изтребят като ненужен за човечеството боклук - казвам, че това ние го знаем от медиите. И точно поради тази причина считам, че не трябва да има смъртно наказание. Защото огромната част от общественото мнение се формира на база прочетеното в медиите - а те са точно толкова независими, коректни и поднасят само и единствено самата истина, колкото Барак Обама е бял расист.myhata II написа:А за момичето в Украйна,според теб на ония 3мата не заслужават ли балтията ?
Според вас, ако не бяха гръмнали френско-алжирския изрод (дето застреля 7 човека, две от които деца), доживотна присъда ли трябваше да получи, щото може би не беше сигурно, че той ги е застрелял?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Павеле, едно е мнението ти да е формирано от медиите, но е много по-зле да базираш мненията си на базата на "информация" от телевизионни драми от рода на CSI Miami.
При над 90% от случаите на violent crimes ДНК доказателства няма. Често хора биват осъждани заради косвени улики, показания на очевидци (които са много ненадеждни), "самопризнания", некоректни прокурори с политически амбиции, неадекватна защита, расови или други предразсъдъци. Тези 200 души оневинени от the Innocence Project заради ДНК са сред "щастливците". А другите? Ако приложим горния процент, съвсем възможно е да става дума за хиляди хора.
Заради живота само на един такъв невинен човек си струва да оставим хиляда изверга да доживеят дълбока старост в затвора.
При над 90% от случаите на violent crimes ДНК доказателства няма. Често хора биват осъждани заради косвени улики, показания на очевидци (които са много ненадеждни), "самопризнания", некоректни прокурори с политически амбиции, неадекватна защита, расови или други предразсъдъци. Тези 200 души оневинени от the Innocence Project заради ДНК са сред "щастливците". А другите? Ако приложим горния процент, съвсем възможно е да става дума за хиляди хора.
Заради живота само на един такъв невинен човек си струва да оставим хиляда изверга да доживеят дълбока старост в затвора.
С ограничени хора не ми се спори.Павел написа:Ба си глупостта - общественото мнение ли съди или съдя + съдебни заседатели? Предполагам не си чул за "jury sequestration"? При делото с/у О Джей ги бяха изолирали повече от 3 месеца.Maximus написа:То момичето почина, милото, мир на праха му. Точно тия тримата като четох какви са, чии синове са, ще се измъкнат. Ако бях баща на момичето и са ми пред очите - приключват с житейския си път и тримата изверги, пък после каквото ще да ме правят. НО това е от гледна точка на "ако" и "ако бях". Виж, обаче, как и ти си предубеден, както и аз. Ти знаеш историята от медиите и толкова. Медиите са прекалено силна, зависима, платена, нечистоплътна и отвратителна власт. Тяхната коректност се отъждествява в болшинството от случаите в полза на силния на деня. Не казвам, че тия боклуци са били прави, невинни или не трябва да ги изтребят като ненужен за човечеството боклук - казвам, че това ние го знаем от медиите. И точно поради тази причина считам, че не трябва да има смъртно наказание. Защото огромната част от общественото мнение се формира на база прочетеното в медиите - а те са точно толкова независими, коректни и поднасят само и единствено самата истина, колкото Барак Обама е бял расист.myhata II написа:А за момичето в Украйна,според теб на ония 3мата не заслужават ли балтията ?
Според вас, ако не бяха гръмнали френско-алжирския изрод (дето застреля 7 човека, две от които деца), доживотна присъда ли трябваше да получи, щото може би не беше сигурно, че той ги е застрелял?
Тц! Не ти минава номера! Просто госпожата има 1906 мнения само за периода от 19.01.2011 до сега. Моя милост е едва с 445 мнения и /с това и 6/ за периода от 28.06.2007. А преди това колко хиляди има не ми се мисли, пък и не помня. Нещо се подвизаваше с различни никове. Нормално да е натрупала повечко изтрито и то във времето когато вероятно други са били админите. На сегашните ви личи, че работите по симпатия/антипатия... Както каза един от претритите на всеки 3 минути след като някой я спомене тя вече е отговорила. Сигурно е от "групата за бързо реагиране"...знам ли?MrGeek написа:Ябълке, според логовете на форума и въпросните теми, твоята приятелка бистра има два пъти повече изтрити постове от теб. Излиза, че всъщност ти май си с връзки. Както казва мухЪтЪ - туш!apple написа:Човека дето го претриха заедно с мене ти каза откъде са ти проблемите...ама нали си с връзки изтриха го. Нищо, че към мене същите "диагнози" си висят още пък и ти даже ми ги слагаш.
Апълке, точно един от претритите ти (ме) наричаш привилегирован, а сега?apple написа:Тц! Не ти минава номера! Просто госпожата има 1906 мнения само за периода от 19.01.2011 до сега. Моя милост е едва с 445 мнения и /с това и 6/ за периода от 28.06.2007. А преди това колко хиляди има не ми се мисли, пък и не помня. Нещо се подвизаваше с различни никове. Нормално да е натрупала повечко изтрито и то във времето когато вероятно други са били админите. На сегашните ви личи, че работите по симпатия/антипатия... Както каза един от претритите на всеки 3 минути след като някой я спомене тя вече е отговорила. Сигурно е от "групата за бързо реагиране"...знам ли?MrGeek написа:Ябълке, според логовете на форума и въпросните теми, твоята приятелка бистра има два пъти повече изтрити постове от теб. Излиза, че всъщност ти май си с връзки. Както казва мухЪтЪ - туш!apple написа:Човека дето го претриха заедно с мене ти каза откъде са ти проблемите...ама нали си с връзки изтриха го. Нищо, че към мене същите "диагнози" си висят още пък и ти даже ми ги слагаш.Да живееш във виртуалната реалност предимно е присъщо на хората с дефицити в личния живот. Така пише в дебелите книги...
дето ги четох в първи курс...май беше...
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- MrGeek
- Путлер Капут
Не можеш да четеш или се правиш на ударена с прът за брулене на ябълки? Става въпрос само за две от активните напоследък теми, в които се препирате и бяхте сътворили дружно една камара глупости. Що се отнася за цялостния творчески период, въпросната госпожа и там те води по показателя "изпитване гнева на административното ръководство" с няколкото си изхвърляния от форума, но не е късно да се заличи разликата, ако толкова държиш на баланса. Все пак границата на търпението не е толкова високо (това последното е в абсолютно еднаква степен към двете ви особи). А иначе който се чувства недоволен от порядките и управата на форума има едно доста лесно решение пред себе си - хващане на пътя по широкия виртуален свят. Има огромен избор на алтернативи за всякакви "изгонени", "прокудени" и т.н.apple написа:Тц! Не ти минава номера! Просто госпожата има 1906 мнения само за периода от 19.01.2011 до сега. Моя милост е едва с 445 мнения и /с това и 6/ за периода от 28.06.2007.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Сега е ред и на другият админ - както и да го погледна твоето поведение във форума трябваше да бъде санкционирано отдавна, едва ли остана тема в която като си се включила да не си успяла да се изпокараш със почти всички пишещи в нея, съответно темата или да е заключена или частично изтрита.apple написа:Тц! Не ти минава номера! Просто госпожата има 1906 мнения само за периода от 19.01.2011 до сега. Моя милост е едва с 445 мнения и /с това и 6/ за периода от 28.06.2007. А преди това колко хиляди има не ми се мисли, пък и не помня. Нещо се подвизаваше с различни никове. Нормално да е натрупала повечко изтрито и то във времето когато вероятно други са били админите. На сегашните ви личи, че работите по симпатия/антипатия... Както каза един от претритите на всеки 3 минути след като някой я спомене тя вече е отговорила. Сигурно е от "групата за бързо реагиране"...знам ли?MrGeek написа:Ябълке, според логовете на форума и въпросните теми, твоята приятелка бистра има два пъти повече изтрити постове от теб. Излиза, че всъщност ти май си с връзки. Както казва мухЪтЪ - туш!apple написа:Човека дето го претриха заедно с мене ти каза откъде са ти проблемите...ама нали си с връзки изтриха го. Нищо, че към мене същите "диагнози" си висят още пък и ти даже ми ги слагаш.Да живееш във виртуалната реалност предимно е присъщо на хората с дефицити в личния живот. Така пише в дебелите книги...
дето ги четох в първи курс...май беше...
Основната причина поведението ти да бъде търпяно е защото не ми се искаше да има упреци че отрицателните мнения от новодошлите към Канада не се толерират, но както виждам нещата вече стигнаха до момент в който поведението ти няма да бъде търпяно повече - след като нямаш желание да проявяваш дори елементарна толерантност към мнения различни от твоето и създаваш само конфликти с другите участници (а някои се палят по-лесно и реагират по-остро) недей очаквай повече толераност от страна на администрация, мисля че те търпяхме достатъчно, но това няма да продължи още дълго така.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
А сега говорим за имунитет на особата, а не за твоите привилегии. Искаш ли да ровна назад и да поставя цитати от твои постинги съдържащи подобни мнения спрямо мене насочени...нито тогава, нито сега изтрити? Както и на въпросната персона Б., която се опитва неуспешно да копира твоя "личен форумен стил". За това говоря за двоен стандарт.Апълке, точно един от претритите ти (ме) наричаш привилегирован, а сега?
Коко, мога ли да знам кои са почти всички във форума? Не е трудно да се проследи за колко човека става въпрос и какво е процентното съотношение спрямо общата членска маса... И още заплашваш ли ме?Сега е ред и на другият админ - както и да го погледна твоето поведение във форума трябваше да бъде санкционирано отдавна, едва ли остана тема в която като си се включила да не си успяла да се изпокараш със почти всички пишещи в нея, съответно темата или да е заключена или частично изтрита.
- ablood
- Обратна връзка:
Ябълке,
Потвърждавам като обективен съфорумник, необичан и системно трит от Митето и Макгийк:
Последните месеци ти си не само основният дразнител във форума, но и истински генератор на отрицателни мнения и постове.
Разграничавай инакомислещ от перманентно опакомислещ!
Толерантността на админа се дължи на факта, че до известна степен (!!!) трябва да се чува мнението дори и на крайните хейтъри. Когато обаче се превърне в перманентно досаждане от една и съща личност...
Укроти се, продължавай да разнообразяваш форумната атмосфера, но с мярка и приличие!
Потвърждавам като обективен съфорумник, необичан и системно трит от Митето и Макгийк:
Последните месеци ти си не само основният дразнител във форума, но и истински генератор на отрицателни мнения и постове.
Разграничавай инакомислещ от перманентно опакомислещ!
Толерантността на админа се дължи на факта, че до известна степен (!!!) трябва да се чува мнението дори и на крайните хейтъри. Когато обаче се превърне в перманентно досаждане от една и съща личност...
Укроти се, продължавай да разнообразяваш форумната атмосфера, но с мярка и приличие!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Един от "почти всички се обади"! Твоето мнение го знам отдавна... А като дразнител може да ме преживяваш само ако нещо много лично те засяга в онова, което пиша! Не е ли така? И ако е така, защо е така... 
- ablood
- Обратна връзка:
Ако само едно нещо от това което пишеше дразнеше само мен, тогава само аз щях да имам причини да се заяждам и то само по една тема и проблемът щеше да е субективен.
Ама като си се изпокарала с почти всички активни участници във форума...
Ама като си се изпокарала с почти всички активни участници във форума...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.