Апълке, точно един от претритите ти (ме) наричаш привилегирован, а сега?
А сега говорим за имунитет на особата, а не за твоите привилегии. Искаш ли да ровна назад и да поставя цитати от твои постинги съдържащи подобни мнения спрямо мене насочени...нито тогава, нито сега изтрити? Както и на въпросната персона Б., която се опитва неуспешно да копира твоя "личен форумен стил". За това говоря за двоен стандарт.
Сега е ред и на другият админ - както и да го погледна твоето поведение във форума трябваше да бъде санкционирано отдавна, едва ли остана тема в която като си се включила да не си успяла да се изпокараш със почти всички пишещи в нея, съответно темата или да е заключена или частично изтрита.
Коко, мога ли да знам кои са почти всички във форума? Не е трудно да се проследи за колко човека става въпрос и какво е процентното съотношение спрямо общата членска маса... И още заплашваш ли ме?

И на мене не ми харесва начина по който действаш, но какво излиза, че съм в частно виртуално пространство и само с твое разрешение може да ти газя "райграса"? Това, че някои хора ревностно защитават фантазния свят, в който живеят, не означава, че аз трябва да клекна примирено и да джафкам възторжено в краката на "успелите". Не съм от тези. Щом има толерантност тук спрямо обратните, но няма спрямо инакомислещите за какво става реч? За разлика от Б. аз съм човек с поне елементарно достойнство и ако бъда "изгонена" нямам намерение да прося милостта ти и да се промъквам с нов ник. От теб зависи колко толерантен и обективен можеш да бъдеш! Пиша това за всеки случай или кой знае може би съвсем уместно и навреме, за да не изчезна безследно без право на "последна дума". На осъдените на смърт преди екзекуцията им се дава тази възможност, както и любимата храна и напитка за последно... Така, че бъди поне толкова милостив, когато ми дойде времето, моля! Без вечерята разбира се, малко сме далечко един от друг затова

!