Canadski bezumtsi #4

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
MechoPuh

Canadski bezumtsi #4

Мнение от MechoPuh »

Xexe...hvanahte li se. Mi az vse si misleh malko da raznoobrazia temata i da popitam nie deto sme se urnali na drugia krai na sveta, pri tia hora s razlichna kultura da gonim Mihalia...nie ne sme li bezumtsi. Da davame ludi pari za vizi, da uchim ezitsite po 4-5 godini samo za da kajesh edno bonjour...i az vi kazvam- ludi ste, ama mnogo ludi...napravo za vrazvane. Obache ste tuka, nali. Aide sega da vidim koi e po-lud- toia deto dava pari za da moje niakoi da glasuva (vzeto pak ot tozi niakoi) ili da davash pari za viza, izkarani s hiliadi maki ili v oshte po-losho- vzeti na zaem....
Abe vie vsichki ste ludi be :P :P :P
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Hm..., kolko si prav! Predi da tragna si hodih na selo i diado mi(78 god) mi kaza: V 4ujbina uspiavat tezi, koito uspiavat i tuk! Zatova ostani i derzai tuk! Kato uspee6 tuk, togava otidi navan, 6te uspee6 i tam!
Ne go razbrah dobre, to i sega ne go razbiram, no sigurno mi e kazal ne6to madro! Dano uspeia da go razbera !
Moi goliam priatel v Bg pak mi kaza: Otidi v Ca, za da razbere6 po-dobre Bg. Ta takiva mi ti raboti.
To Live Is To Die
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

St.Anger,забелязвам от постовете ти че много ти липсва българия и всичко те дразни в канада,защо не се върнеш?
канада никога няма да бъде канада,както и канадците няма да станат българи,защо не се опиташ да извлечеш положителното от новото място(нови култури,забележителности,пророда),вместо да си тормозиш душата :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

aйде стига бе Мечо! не ми стигат роднините да кажат че съм луд да ходя в Канада, сега и ти ли? :lol: :lol: :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

sasho71 написа:aйде стига бе Мечо! не ми стигат роднините да кажат че съм луд да ходя в Канада, сега и ти ли? :lol: :lol: :lol:
xexexe...az sam mnogo gaden plushen mechok. Pak i ne sam ti rodnina (makar che zne li chovek :wink: ). Mnogo seroizen vze da stava toia forum ta reshih malko da raznoobrazia.
Ama vie ste si ludi. Kvo da va prai chovek. Luuuudiiiii eho. A az sam si edin normalen mechok, plushen, leko zakraglen...obache na momenti neshto mi stava i zapochvam da useshtam kak Napoleon zapochva da govori chrez mene :oops:
Obache tova ne mi prechi da vi kaja che ste ludi :dance:
Ako niakoi e obidem moje da me sadi :evillaugh3:
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

Mecho,в канада в момента да не е водкатайм :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ne sme ludi nie ,a tia deto ni priemat.Te prosto neznaiat kakvo gi 4aka.Eto ot kakto stanaxme malko pove4e bulgarite v Quebec i toka se poka4i i gradskiat transport.Shte gi susipeme nie i shte se iznesem ot tuka.Samo deto gorkite Canadci ne podozirat.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

ilian79 написа:St.Anger,забелязвам от постовете ти че много ти липсва българия и всичко те дразни в канада,защо не се върнеш?
канада никога няма да бъде канада,както и канадците няма да станат българи,защо не се опиташ да извлечеш положителното от новото място(нови култури,забележителности,пророда),вместо да си тормозиш душата
Vij, 4e mi lipsva Bg si e viarno, no az nito se sramuvam da go kaja nito smiatam 4e triabva da mrazia darjavata v koiato sam se rodil. Na niakoi moje bi ne im lipsva, no az sam ot drugite. Da me drazni vsi4ko v Ca ne sam zabeliazal, parvo 4e ne sam izlizal ot Qc i vtoro sam tvarde otskoro tuk. A Qc ne e Ca, poviarvai mi! Ima i drugo - ne si misli, 4e vsi4ki si kazvat tova, koeto im e na du6ata. I nai-nakraia, kato doide6 tuk togava 6te ima6 po-zavar6eno mnenie za ne6tata. Ne se obijdai, no ako si 79 nabor e normalno da reagira6 taka, az daje reagirah po-ostro. A i otstrani e vinagi mnogo lesno da se davat akali.
канада никога няма да бъде канада
A tazi nevolna gre6ka e s mnogo interesno poslanie :wink:
To Live Is To Die
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

съвета ти го дадох с най-искрени чуства.просто на мен това ми е помагало,в общи линии досега доста често съм сменял местат където съм живял(нямам предвид само бг,с родители,като по голям сам) и съм се научил да се приспособявам на нови места,пък вече и ми харесва промяната :wink:
п.с.щом ти е харесала грешката няма да я поправям :)
todor73

Мнение от todor73 »

St.Anger,забелязвам от постовете ти че много ти липсва българия и всичко те дразни в канада,защо не се върнеш?

pochnaha da ti kupuvat bileti za bg :D , ako prodqljavash v sqstia duh se pochva looser, neudachnik i t.n. :D , abe to si e pqt za izvqrviavane. ne mu se sqrdi na iliancho toi iavno e nov v foruma, ako se razrovi nazad ste vidi to kupuvania na bileti, niakoi vse prastashe drug da si odi se takiva ubavi raboti ( diskusii) :D .
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

"todo6ко",явно нищо не си разбрал(или не можеш или не искаш) :wink:
п.с.аре другия път без умалителни(със семеиството си,както искаш общувай,ама с непознати...)
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Todore, Iliane, sha mi razvalite temata bre. Ia ako sha sa darliate si napravete vasha...inache sha kaja na Kumata da vi zabrani dostapa do temata. hashlatsi takiva :P
Ira (pisha go taka zashtoto inache IRA= Irlanska Republikanska Armia :shock: ) mnogo si prava...oshte ne sa naiasno kakvo im e doshlo da glavite. Ei go na. BG-ite basovo se zaseliha v Côte-des-Neiges i tam plaznaha epidemii, Ferrarita i kakvo li oshte ne...az sam reshil kato stanat mnogo i v Laval da se iznesa v Yellowknife...e tam veche nema kak da me stignat...pone za oshte 5-10 godini :twisted:
todor73

Мнение от todor73 »

izviniavai ilian79 , za umalitelnoto, nema se povtori :oops:
kakvo pqk tolkova imashe da razbiram v tova, che prastash choveka da si hodi, stoto neznam si kakvo.
izviniavai i ti mechopuh, che ti razvodniavam temata oste vednqj, no triabvashe da se izvinia na gospodina kogoto zasegnah predi malko. :oops:
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

todor73,np :wink:
http://www.town.paradise.nf.ca/ -мечо скрии се тук:)
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

ilian79 написа:todor73,np :wink:
http://www.town.paradise.nf.ca/ -мечо скрии се тук:)
Da se skia znachi, a. Tova minapomnia za vitsa
Izviniavai mnogo mojesh li da baigash.
Moga
Mi aide begai, begai, begai...
da sam se skril, a...sha vidite vie koi kade sha sa krii ako mi padnete nekade iz gorata... :roll:
Заключено