Abe vie vsichki ste ludi be

xexexe...az sam mnogo gaden plushen mechok. Pak i ne sam ti rodnina (makar che zne li choveksasho71 написа:aйде стига бе Мечо! не ми стигат роднините да кажат че съм луд да ходя в Канада, сега и ти ли?![]()
![]()
Vij, 4e mi lipsva Bg si e viarno, no az nito se sramuvam da go kaja nito smiatam 4e triabva da mrazia darjavata v koiato sam se rodil. Na niakoi moje bi ne im lipsva, no az sam ot drugite. Da me drazni vsi4ko v Ca ne sam zabeliazal, parvo 4e ne sam izlizal ot Qc i vtoro sam tvarde otskoro tuk. A Qc ne e Ca, poviarvai mi! Ima i drugo - ne si misli, 4e vsi4ki si kazvat tova, koeto im e na du6ata. I nai-nakraia, kato doide6 tuk togava 6te ima6 po-zavar6eno mnenie za ne6tata. Ne se obijdai, no ako si 79 nabor e normalno da reagira6 taka, az daje reagirah po-ostro. A i otstrani e vinagi mnogo lesno da se davat akali.ilian79 написа:St.Anger,забелязвам от постовете ти че много ти липсва българия и всичко те дразни в канада,защо не се върнеш?
канада никога няма да бъде канада,както и канадците няма да станат българи,защо не се опиташ да извлечеш положителното от новото място(нови култури,забележителности,пророда),вместо да си тормозиш душата
A tazi nevolna gre6ka e s mnogo interesno poslanieканада никога няма да бъде канада