Vuv vestnik Journal de Montreal, ot 06.06.04 na 27 straniza piche,
CHE BULGARITE PURVI V SVETA SA NAPRAVILI MONETA
koiato chte sluji za obmiana v kosmosa.
Tazi moneta se kazva GALOCTOS., chtela da sluji za obmiana
ot izvun zemnite.
Molia Vi kajete vacheto mnenie.
Na kogo chte sluji? :t
Ма как на кого. Я си представи идват идзвъндемните и като ги засипем с инфо за различните валути и те си трагват пошашавени. А така им казваме- ОК значи вашия кораб струва 3000 галактуса. Една бира е половин галактус и т.н. така всичко им става ясно и търговията върви като по вода. А между другото некой чел ли е днешните веснизи. Не можах да намеря днеушния курс на галактуса към канадския долар, а ми попадна едно много изгодно парче земя /супер е за виличка/ в един от кратерите на Луната .
Moli avi dami i gospoda. Koito iska da smeni galaktusi moje da mi se obadi. Za forumtsite kursa e mnogo izgoden. 100 USD za 1 GL...ako kopuvate na edro (nad 100 GL) imam otstapka 50%. Aide- kopuvash 100 plashtash 50...promotsiata e samo za taia sedmitsa. Na lunata neznam, no za vsichki canadtsi imam super oferta. Merkurii e polovinata moi. Prodavam izgodno partseli. Otarvete se ot zimata...elate na Merkurii
Никой не се обажда май, а??? Никакво търсене! И как да е иначе, като сутринта по Искъро изтече информация, че двама марсианци са краднали матриците и сега ги секат за по Лев парчето! Юруш народеее! Офиса им е в подножието на венериния хълм!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!