GALACTOS Izobretenie na Bulgarite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Katy

GALACTOS Izobretenie na Bulgarite

Мнение от Katy »

Vuv vestnik Journal de Montreal, ot 06.06.04 na 27 straniza piche,
CHE BULGARITE PURVI V SVETA SA NAPRAVILI MONETA
koiato chte sluji za obmiana v kosmosa.
Tazi moneta se kazva GALOCTOS., chtela da sluji za obmiana
ot izvun zemnite.
Molia Vi kajete vacheto mnenie.
Na kogo chte sluji? :t :) :) :) :)
Plamen

Мнение от Plamen »

Ма как на кого. Я си представи идват идзвъндемните и като ги засипем с инфо за различните валути и те си трагват пошашавени. А така им казваме- ОК значи вашия кораб струва 3000 галактуса. Една бира е половин галактус и т.н. така всичко им става ясно и търговията върви като по вода. А между другото некой чел ли е днешните веснизи. Не можах да намеря днеушния курс на галактуса към канадския долар, а ми попадна едно много изгодно парче земя /супер е за виличка/ в един от кратерите на Луната :roll: .
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Moli avi dami i gospoda. Koito iska da smeni galaktusi moje da mi se obadi. Za forumtsite kursa e mnogo izgoden. 100 USD za 1 GL...ako kopuvate na edro (nad 100 GL) imam otstapka 50%. Aide- kopuvash 100 plashtash 50...promotsiata e samo za taia sedmitsa. Na lunata neznam, no za vsichki canadtsi imam super oferta. Merkurii e polovinata moi. Prodavam izgodno partseli. Otarvete se ot zimata...elate na Merkurii :P
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Мда, сега курсът е много изгоден, не изпускайте момента! Да не съжалявате после!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Lub0 написа:Мда, сега курсът е много изгоден, не изпускайте момента! Да не съжалявате после!
Slushai Lub0, narode. Aide grabi, ne ostana...ismam samo oshte 100 000 galaktusa i posle za zakasnelite sha ima da gushkat kaktusa.. :twisted:
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Никой не се обажда май, а??? Никакво търсене! И как да е иначе, като сутринта по Искъро изтече информация, че двама марсианци са краднали матриците и сега ги секат за по Лев парчето! Юруш народеее! Офиса им е в подножието на венериния хълм! :beer: :wink:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Мале мале какво ша правим,ама се надявам в Journal de Montreal да пишат кво да правим шото много се притеснявам.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

IRA написа:Мале мале какво ша правим,ама се надявам в Journal de Montreal да пишат кво да правим шото много се притеснявам.
Ha-ha, mnoogo to4no! :thumbsup: I ti li se zAmbira, kakto kazva Kateto? :lol:
To Live Is To Die
Заключено