Neobhodimi uslovija:
1. Bankova smetka s opredeleno kolichesto parichki spored tova kojto kolkoto ima;
2. Debitna karta s kojato da si harchi parichki;
3. Rabota ot pone 1 mesetz ot kojato da sa postipili chekcheta ili prevodi.
Process:
1. Ugovarjate si edno randez-vous v bankata s slujitel kotjo znaete che shte vi izslushva. V sluchaja mestnata Desjardins.
2. Kazvete veche dobre, poustanovih se obache za pochti kakvo i da iskam da kupja v Kanada mi iskat kreditna karta - daje i da imam parite.
3. Iskate ili SECURED CREDIT CARD kojato ne e mnogo dalavera zashtoto standartnia zaport e 1,000 CAD v Desjardins ili VISA Classic ili tam druga bazova s njakakyv nisyk limit.
4. Ako vi gledat podozritelno - predstavjate ako imate BG kreditni karti i kazvate che ste klient otdavan i e prosto NEOBHODIMOST tuk.
5. Ako zapochvat da vi gledat naglo - kazvate che ako ne iskat da vi izdadat ili poluchite rejection si iznasjate vsichkite pari ot bankata kato si namerite koj da vi izdade takava - az ne stignah do tazi faza no mi be podskazana ot edin tuk prijatel kato dosta ostra no efektivna.
Resultat:
1. Imate kreditna karta s njakayv nisyk limit no mojete da si pozvolite povecheto neshta.
2. Platete malko parichki da si svaljat lihvata ot 18% na 11.5% mislja.
3. Poluchavate njakavi bonusi - tziganijka razni kyrpichki, taloncheta i drugi.
A da drug syvet - pusnete si Online banking, az v BG polvzah tozi na PIB no tozi na Desjarding osven che e po lek e mnogo lesen za opotreba i spravki.
S.