VISA Card: Success

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
_stanbinev_

VISA Card: Success

Мнение от _stanbinev_ »

:D Bjah pital po temata predi i poluchih bezcenni syveti sega da dam i moja prinos:

Neobhodimi uslovija:
1. Bankova smetka s opredeleno kolichesto parichki spored tova kojto kolkoto ima;
2. Debitna karta s kojato da si harchi parichki;
3. Rabota ot pone 1 mesetz ot kojato da sa postipili chekcheta ili prevodi.

Process:
1. Ugovarjate si edno randez-vous v bankata s slujitel kotjo znaete che shte vi izslushva. V sluchaja mestnata Desjardins.

2. Kazvete veche dobre, poustanovih se obache za pochti kakvo i da iskam da kupja v Kanada mi iskat kreditna karta - daje i da imam parite.

3. Iskate ili SECURED CREDIT CARD kojato ne e mnogo dalavera zashtoto standartnia zaport e 1,000 CAD v Desjardins ili VISA Classic ili tam druga bazova s njakakyv nisyk limit.

4. Ako vi gledat podozritelno - predstavjate ako imate BG kreditni karti i kazvate che ste klient otdavan i e prosto NEOBHODIMOST tuk.

5. Ako zapochvat da vi gledat naglo - kazvate che ako ne iskat da vi izdadat ili poluchite rejection si iznasjate vsichkite pari ot bankata kato si namerite koj da vi izdade takava - az ne stignah do tazi faza no mi be podskazana ot edin tuk prijatel kato dosta ostra no efektivna.

Resultat:
1. Imate kreditna karta s njakayv nisyk limit no mojete da si pozvolite povecheto neshta.
2. Platete malko parichki da si svaljat lihvata ot 18% na 11.5% mislja.
3. Poluchavate njakavi bonusi - tziganijka razni kyrpichki, taloncheta i drugi.

A da drug syvet - pusnete si Online banking, az v BG polvzah tozi na PIB no tozi na Desjarding osven che e po lek e mnogo lesen za opotreba i spravki.

S.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ти си гений бе братко!!!
Само дето идеята ти не става...
то сякъш от Дежарден ги решава някой инспектор тези неща, а не от Виза център в Торонто...
Секюрити кр кард е най-великата простотия която сам чувал - ще си вържеш 1000 долара за 6 месеца (ако имаш късмет) или най-вроятно за година и после ще ти вземат от тях 50!!! Няма да събера още 1500 и да си взема една по свясна кола ами ще ги заравям в тлъстите джобове на евреите!!!

То има тука един тарикат дето ги прави тея работи, само че в ТД, аз му казах да си е.е м....та, бачкам на бяло, остава да давам и гаранции...
Най-лесно е като студент в Кофи, само че зависи къде си, щото на някой сежепи не дават, ако си в Бери Юкам - 100% дават.
Аз с такива глупости не съм се занимавал, нямам още карта, но другата седмица пак апалйвам, ако ми откажат почвам по другия начин - с онея помияри от Канейдиън Тайър, Зелерс и т.н, на тях не им пука колко време си бачкал, от втория път почти винаги дават, ако си пордължаваш да бачкаш де...:)
А после вече е лесно като имаш тяхна карта, та това е , и на мен ми е много криво така ама кво да правя, това е системата ...
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Papi написа:Ти си гений бе братко!!!
Само дето идеята ти не става...
то сякъш от Дежарден ги решава някой инспектор тези неща, а не от Виза център в Торонто...
Секюрити кр кард е най-великата простотия която сам чувал - ще си вържеш 1000 долара за 6 месеца (ако имаш късмет) или най-вроятно за година и после ще ти вземат от тях 50!!! Няма да събера още 1500 и да си взема една по свясна кола ами ще ги заравям в тлъстите джобове на евреите!!!

То има тука един тарикат дето ги прави тея работи, само че в ТД, аз му казах да си е.е м....та, бачкам на бяло, остава да давам и гаранции...
Най-лесно е като студент в Кофи, само че зависи къде си, щото на някой сежепи не дават, ако си в Бери Юкам - 100% дават.
Аз с такива глупости не съм се занимавал, нямам още карта, но другата седмица пак апалйвам, ако ми откажат почвам по другия начин - с онея помияри от Канейдиън Тайър, Зелерс и т.н, на тях не им пука колко време си бачкал, от втория път почти винаги дават, ако си пордължаваш да бачкаш де...:)
А после вече е лесно като имаш тяхна карта, та това е , и на мен ми е много криво така ама кво да правя, това е системата ...
Zdrasti Papi - preprocheti mi tova koeto kazvam pak!
NE STAVA e mnogo silno kazano sled kato ima Visa CLASSIC po tozi nachin na 11.5% :D

I ne si prav za Visa centyr che e samo v Toronti - vsjaka banka si ima Visa centyr -- ima VISA Desjardins centyr.

Canadiar Tyre e dobra no!! Mnogo visoka lihva!
Заключено