Проблем ли е, че сме изпратили оригинални документи и превод
- emyangels
- Обратна връзка:
Проблем ли е, че сме изпратили оригинални документи и превод
Заедно с молбата си за кандидатстване сме изпратили оригинални документи (различни справки, които могат да се вадят многократно) и всички преводи към тях са ни оригинали. И отгоре на всичко сме направили и легализации!!! Сега като чета информацията във Форума, разбирам, че става дума да се изпратят само копия. Ама малко късно!!! Предполагам, че не трябва да правя за интервюто още един куп документи отново!:)
Ne e neobhodimo da pravi6 vsichki prevodi i legalizacii za interview-to. Togava triabva da nosi6 originalnite dokumenti - diplomi, trudova knijka (dori i da ima6 udostoverenie ot NOI za staja), pasporti i t.n. Problem e samo, 4e kato zamniava6 6te se naloji da legalizira6 i prevejda6 vsi4ko otnovo. Az sa6to izpratih originalnite prevodi i legalizacii i sega 6te gi pravia otnovo 

- emyangels
- Обратна връзка:
Удостоверение от НОИ за стаж???
Този документ задължителен ли е за интервюто? Досега никога не съм го срещала, а и по принцип не се ползва много в практиката ни. Той се вади в случай, че си си загубил трудовата книжка, нямаш УП 30 и се опитваш да си възстановиш прослужените години.
- emyangels
- Обратна връзка:
Няма време!!!
На 16 сме на интервю - имаме трудови книжки + препоръки + служебни бележки + трудови договори + длъжностни характеристики. От това повече не знам какво може да поискат. Понеже сте минали вече искам да ви попитам за конкретното значение на "releve de notes". Във втория пакет документи ставаше въпрос за "releve de notes" за инженери само. За интервюто отново е посочено да носим такива документи. Дали нямат предвид приложението с оценките към дипломите? Едва ли става въпрос за извадка от сметки, тъй като по-надолу искат доказателства за финансово състояние.
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!
Re: Няма време!!!
Ахам, точно това имат предвид...emyangels написа:Дали нямат предвид приложението с оценките към дипломите?

- emyangels
- Обратна връзка:
Mersi!!!
Мерси много!!!:) Ти учиш и са те пуснали на интервю? А мен ме накараха да се дипломирам, после да доказвам, че съм с моя конжоа заедно повече от 1 година и чак тогава ми дадоха дата. Наистина при всеки е различно!
Re: Mersi!!!
Спокойно човече, те се радват на млади и амбициозни хораemyangels написа:Мерси много!!!:) Ти учиш и са те пуснали на интервю? А мен ме накараха да се дипломирам, после да доказвам, че съм с моя конжоа заедно повече от 1 година и чак тогава ми дадоха дата. Наистина при всеки е различно!

А за Godis само да кажа ,че това му е второ висше, а пък той е скромен

- emyangels
- Обратна връзка:
A-ha!
Така значи! Ама наистина е много скромен, чак ме остави да си ги съчинявам едни!:) Направо ми пуши главата преди това интервю! Е, нормално, всеки е бил така! Как ли ще се чувствам на следваюия ден. Дори и нещо да не се получи съм решила да не се скапвам!
Ама по-добре да се получи!!!:)
Ама по-добре да се получи!!!:)
re
Спокойно, човече!!!!!!
Като гледам здраво сте се подковали по отношение на документите.
Трябва да бъдете уверени в себе си и да успеете да убедите интервюиращия, че ставате и че трябва да бъдете избрани за Quebec.
А как ще се чувствате на следващия ден.............
Ще имате крила и ще ви идва да полетите, но с този махмурлук
......... малко трудно.
Изживяването е страхотно. Дано да го изпитате скоро.
Като гледам здраво сте се подковали по отношение на документите.
Трябва да бъдете уверени в себе си и да успеете да убедите интервюиращия, че ставате и че трябва да бъдете избрани за Quebec.
А как ще се чувствате на следващия ден.............

Ще имате крила и ще ви идва да полетите, но с този махмурлук

Изживяването е страхотно. Дано да го изпитате скоро.