BLAGODARJA VI
SPESHNO TURSJA 4 1/2 V MONTREAL OT MAY 3, 2004- POMOGNETE
SPESHNO TURSJA 4 1/2 V MONTREAL OT MAY 3, 2004- POMOGNETE
TURSJA SI APARTAMENT 4 1/2 V DOBRA AREA NA MONTREAL OT MAY 3, PUTUVAM S MALKO DETE I MUZA MI I TURSJA DA E BLIZKO DO UCHILISHTE. V OBJAVITE NJAMA KONTAKTNA INFORMAZIJA, NJAKOI AKO ZNAE NESHTO ILI KUDE E PO DOBRE DA SE ZIVEE, MOLJA PISHETE.
BLAGODARJA VI

BLAGODARJA VI
-
MechoPuh
Ima edna tema vav Polezni vrazki. Mislia che ia pisa Obudsman. Kazva se vsichko za nastaniavane na novopristignali. Ima adresi na hoteli i to na neloshi tseni. Opitai tam. Osven tova e nai-dobre da pojiveete mesets- dav na takav vremenen naem i da sipotarsite neshto po-dobro. Hubavi sa zapadnite kvartali, no sa i skapi. Iztochnite kvartali sa frankofonski i saotvetno po-evtini i s po-losho kachestvo (molia saforumtsite, koito jiveiat tam da ne se obijdat).
Jilishta postoianno se davat pod naem, ne se plashete vse neshto shte se nameri. Lek polet
Jilishta postoianno se davat pod naem, ne se plashete vse neshto shte se nameri. Lek polet
С риск да предизвикам някои съфорумци ще се обадя все пак!!!
При нас в Cotes des neiges има няколко обяви за 4 1/2 от май и даже в момента може да се наеме. Има няколко 3 1/2 и едно 5 1/2 . Не искам да ви въвеждам в заблуждение за квартала - носи му се славата на не много уютен, но там където ние живеем е доста добре - ние сме до Universite de Montreal. До нас е музикалното училище, има едно частно девическо училище и една или две детски градини в района. Наоколо живеят предимно бели хора, като има и доста студенти, заради близостта до университета. Ние сме на 2 минути от метростанция и това ни беше голямо удобство тази зима. Ако нямате кой да ви посрещне ще ви е трудничко в началото, но с каквото можем ще помогнем. Можете да ми пишете ЛС.
-
Rosi
Tam v rayona na Edouard Montpetit naistina e hubavo, oba4e mnogo skupo.Pone v hubavite sgradi.Dosta e soleni4ko za novi imigranti.ik написа:С риск да предизвикам някои съфорумци ще се обадя все пак!!!![]()
При нас в Cotes des neiges има няколко обяви за 4 1/2 от май и даже в момента може да се наеме. Има няколко 3 1/2 и едно 5 1/2 . Не искам да ви въвеждам в заблуждение за квартала - носи му се славата на не много уютен, но там където ние живеем е доста добре - ние сме до Universite de Montreal. До нас е музикалното училище, има едно частно девическо училище и една или две детски градини в района. Наоколо живеят предимно бели хора, като има и доста студенти, заради близостта до университета. Ние сме на 2 минути от метростанция и това ни беше голямо удобство тази зима. Ако нямате кой да ви посрещне ще ви е трудничко в началото, но с каквото можем ще помогнем. Можете да ми пишете ЛС.
-
Botzo
Re: SPESHNO TURSJA 4 1/2 V MONTREAL OT MAY 3, 2004- POMOGNET
Ама Роси те си търсят в добър район. Явно са ри направили сметката:
ivanova написа: TURSJA SI APARTAMENT 4 1/2 V DOBRA AREA NA MONTREAL OT MAY 3,
Ех. как ми се иска да реагирам понякога на някои зевзеци пишещи тук
За CDN....въпреки многото писано - минавал съм веднъж-дваж и впечатлението ми е положително. Квартал като всички други - има хубаво има и лошо. Имам усещането че стана последно време синоним на мизерия и цигания, а според мен изобщо не е така....
За цените не мога да кажа нищо...освен че в цял Монтреал цените се вдигат
Така че, внимавайте - няма гаранция, че примерно в Westmount ще сте гарантирано на хубаво място, нито че в CDN ще сте на лошо.
Наистина ако искате да живеете в жилище по ваш вкус - елате за малко на временен наем ( или ако има възможност - при познати ), и си изберете спокойно.
-
Rosi
Kolkoto i da se vdigat zenite moje da se nameri vse o6te 3 1/2 za 500-550$ na ne lo6o miasto v Montreal.Za men nov imigrant da se bkrukne s 800$ za 2 stai si e napravo bezumie.A tam vuv vuprosnia rayon(tezi koito sa blizo do metroto) i v remontiranite i osvejeni sgradi si e normalna zena. No vseki si znae smetkata de.
BLAGODARJA
BLAGODARJA NA VSICHKI , koito mi pisaha.
Запознати сме с трудностите за намиране на апартамент, просто ми трйабват идеи.
Запознати сме с трудностите за намиране на апартамент, просто ми трйабват идеи.
Кои квартали са добри в Монтреал
Кои квартали са за предпо4итане в Монтреал, добра зона, имам малко дете?
Значи да изясня - ние плащаме за 3 1/2 600 долара. Проблемът ни не беше толкова цената колкото това да ни одобрят за жилището, защото както вече е ставало дума тук са доста подозрителни към новите имигранти дали са платежоспособни. по този повод се наложи да се "бръкнем" с два наема предварително като останаха нещо като гаранция до края на договора ни. За 500 долара ми се струва че вече е почти невъзможно да се намери прилично 3 1/3. Друго не лошо място - лично мнение - е в района на метро Snowdon по Queen Mary - там също наемите вървяха около 600 - 650 за 3 1/2 или даже 4 1/2 за тези пари. Всичко е въпрос на търсене - могат да се намерят прилични жилища.